Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Julklapp till henne

Den bästa julklappen att ge din flickvän, mamma, farmor, mormor, dotter, syster eller den kvinna du känner i ditt liv är givetvis en upplevelse. Här kommer några utvalda tips! Om du så anar att hon önskar sig något annat så finns det en mängd andra upplevelser att välja bland på vår hemsida. Och kom ihåg att det är alltid fritt byta ut upplevelsen om du så upptäcker senare att hon vill göra någonting annat än det du gett på förslag.

Oavsett ålder så uppskattas det alltid med att få  massage. Så unna din mamma eller flickvän en helkroppsmassage som utförs av en professionell massageterapeut . Ett sätt att varva ner samtidigt som ny kraft och energi skapas på längre sikt. I samråd med massören kan hon själv få välja om hon vill ha mjuk massage eller mer behandlande moment som tryck och töjning. Tycker du att hon är värd mer än massage? Skäm då bort henne med en spabehandling. Perfekt för tjejen som är spänd, stressad eller som du känner behöver bli ompysslad för en stund. Unna då henne en uppfriskande behandling där ansikte och kropp är i fokus. Här erbjuds delkropsmassage och ansiktskur i samma paket och spabehandlingen utförs alltid av en professionell massage- och hudterapeut. Så dags att ta hand om mamma, mormor eller din dotter med att hon får varva ner med massage och låt de sedan få en frisk och välmående hy framöver. Har du en syster eller någon annan kvinna i ditt liv som både behöver finna ett lugn och gillar att vara kreativ på samma gång? Då är denna kurs  ”Måla dig lugn” perfekt! Perfekt för henne som vanligtvis känner sig stressad men också gillar att måla. Så ge bort denna julgåva och möjlighet att prova på att måla sig lugn. Hon kommer få lära sig grunderna i akvarellmålning och hur man arbetar med akvarellpapper och akvarellfärg. Det passar lika bra för en nybörjare såväl som den erfarne. Kursen leds av en erfaren konstpedagog. Alltid åker cholkladasken fram till jul. Men skippa det år och låt chokladen ligga inslagen under granen. Låt kvinnan i ditt liv enbart få njuta av förstklassig choklad! Ge bort en chokladprovning.  Perfekt för hon som älskar choklad i alla dess former, färger och sorter.  Här kommer hon få smaka och lära sig om att choklad kan variera i smak. Men även lära sig allt om chokladens fascinerande historia och sist men inte minst, smaka choklad i världsklass. Kan du inte välja att ge bort massage eller chokladprovning? Ingen fara! Då är det chokladmassage du söker. Unna henne denna behandling där hon kommer bli insvept i en naturlig och varm choklad. Men också få uppleva hur chokladaromen är lugnande och lyckobringande och givetvis tas hon hand om av professionella spa- och hudterapeuter. Så lägg en upplevelse under granen tillsammans med ett presentkort där du kan skriva en personlig hälsning, ett julrim och forma likt du vill ha det så det passar perfekt till mormor, mamma eller din flickvän.

Och Kom ihåg: Vi erbjuder alltid

- Fri bytesrätt

- Ett års giltighetstid

- Valmöjligheten att få ditt presentkort direkt till din e-post eller få ett elegant värdebevis hemskickat

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.