Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Julklapp till honom

Den bästa julklappen att ge din pojkvän, pappa, farfar, morfar, son, brorsa eller den man du känner i ditt liv är givetvis en upplevelse. Här kommer några utvalda tips! Det går alltid bra och byta ut upplevelsen om så skulle behövas. Så välj någon av dessa eller fritt på vår hemsida.

Killen som älskar att uppleva friluftsliv? Morfar som drömmer om snabba bilar eller brorsan som älskar allt som har med öl och action att göra? Då är dessa upplevelsetips något för den grabben du har i ditt liv.  Vad sägs om att skicka in brorsan i några actionfyllda timmar? Låt han känna hettan från en gasolexplosion, flyga med specialsele som i Matrix eller varför inte låta han spela in sin egen stagefightningscen?  Allt detta kan ha få uppleva som stuntman på en dag! Låt inga fantasier sätta gränser, låt han pröva på pyrotekniska, atmosfäriska och mekaniska specialeffekter under samma dag som han får prova på fall från höga höjder, göra volter i flygsele och låta en flaska krossas mot hans huvud. Givetvis är välutbildade instruktörer på plats och övningarna görs både tillsammans med andra men även i individuellt. För den fartfyllda morfadern eller någon annan kille i ditt liv finns en mängd olika upplevelser att välja bland. Allt från köra sportbilar till att köra flera bilar under en samma och upplevelse. Perfekt upplevelsegåva där du inte behöver välja bara en bil utan två!. Tänk att få känna hur adrenalinet rusar i kroppen. Få se hur han sätter ned gasen i botten i en Lamborghini  och i en Ferrari. Vilken känsla! För den mer hängiva ölpersonen så är en ölprovning precis vad personen behöver!

Ölprovning är upplevelsen passar alla vare sig man är en erfaren ölkännare eller för personen som just fått upp ögonen för drycken. Prova ljusa och mörka ölsorter i ledningen av en erfaren ölexpert samtidigt som han lär sig om hur ölen bryggs och om dess historia. En väldigt lyckad julklapp och är det inte öl som är favoriten finns en mängd andra dryckesprover.

För killen som väljer bort krogliv framför en skön stund i skogen passar många olika friluftsaktiviteter. Vad sägs som att gå på safari! Välj mellan varg , säl eller bäver . För alltid finns det något djur därute som är värt att se och bilder man helst tar själv. Är det så att se ett djur inte är det största utan det är härligast att strosa omkring i skogen men ändå ha ett mål? Då kan man alltid pröva på att se skogen från ovan och klättra runt i en äventyrsbana Tänk att se killen i ditt liv få uppleva hissnande upplevelser på 5-20 meters höjd där olika hinder och utmaningar väntar, vilken grej!  Dessa är bara några tips bland många upplevelser.

Så kom ihåg att det är lätt att både boka och byta upplevelse då vi alltid har fri bytesrätt, ett års giltighetstid och valmöjligheten att få ditt presentkort direkt till din e-post eller få ett elegant värdebevis hemskickat.

‹ Alla blogginlägg

25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.