Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Årets julklapp 2011 Matkassen

Årets julklapp har utsetts för 24:e året i rad, och i år är det den förkomponerade matkassen. Utnämningen motiveras med att "den speglar den tid vi lever i".  Hade vi fått välja hade årets julklapp givetvis varit en upplevelse. Varför? För att en upplevelse speglar också den tid vi lever i.

Likt man blir som man äter likt man blir som man upplever. SÅ kom ihåg att ge bort en upplevelse i julklapp är att ge bort ett oförglömligt minne format precis så du eller någon i din omgivning vill ha det.

Våra upplevelser passar både för den enskilda individen, företagsgrupper och upplevelser som man kan dela på tillsammans. Man blir lätt trött på helt onödiga prylar som köps och att man faktiskt kan välja alternativa julklappar det är bara inte så belyst i vårt samhälle som man har önskat. Vi testar noggrant ut alla upplevelser och omsorgsfullt ser vi till att bredden av upplevelser ska passa för var och en.  Så mat i all ära men tänk om och tänk rätt, ta den alternativa vägen och tänk dig en skön och avkopplande helkroppsmassage eller vad sägs som en lite mer oväntad upplevelse i form av nattsegling där kanske både gastar och sälar kommer att visa upp sig. Perfekt julgåva till någon som "har allt", vilket många i dag har.

Julklappar är också alltid förknippat att du ger bort en gåva till en annan. Men vad sägs som att ge bort något till dig själv? Man kan alltid undra om vi blivit så lata så att vi hellre beställer mat via datorn istället för att gå iväg och handla. Att röra på sig och upptäcka allt nytt med alla ens sinnen stärker oss som människor. För mycket stillasittande kan göra vem som helst trött så ut och upplev en massa spännande händelser. Givetvis går det att prova mat eller besöka ett annorlunda sätt att äta mat, ifall du nu inte kan släppa tanken om att inte vilja laga maten själv.  Så ge dig själv en sommarupplevelse att se framemot. Vad sägs som en härlig lunch kryssning där du kommer bli erbjuden en välkomstdrink ? Väl framme på Fjäderholmarna serveras nystekt strömmingsflundra, med potatispuré, dill, färskskuren rödlök, rårörda lingon och skirat smör. Vem kan motstå det?

Så välj och vraka bland alla upplevelser som finns.

För är det något som borde varit årets julklapp så är det en personlig upplevelse.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.