Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Billiga upplevelsejulklappar

Det behöver sällan vara dyrt för att kunna ge en gåva i jul. Men det är alltid lika viktigt att julklappen helst får vara personlig eftersom då blir den mer uppskattad. Att ge bort en upplevelse i julklapp behöver heller inte vara dyrt men är alltid personlig. Det finns många sätt att värna om dina nära och kära. Är det så att de har sin favoritsmak i sin drink och vill lära sig mer? Då finns en rad dryckesprovningar att få för under fem hundra kr! så som många andra upplevelser också går att få under en femhundrakronros sedel. Här kommer tipsen.

Vad sägs som pigga upp dig själv genom att lära sig stripchair eller poledance ? Kanske är det så att du har någon i din omgivning som du vet skulle passa in perfekt på den nya trenden, Poledance? En träning som både är rolig, effektiv och allsidig. Du får lära dig dansa på en stripp-stång, utveckla din styrka, smidighet, balans, diciplin, kreativitet och mod och inte vill väl någon missa att man kommer se lyktstolpar med helt andra ögon efter en upplevelse som denna?  Eller är det så att året gick alldels för snabbt och du hann inte med att det skapade verk i både kropp och knopp.

Ge dig själv en någon annan delkroppsmassage i julklapp perfekt för den som känner sig spänd, stressad eller kanske bara vill bli ompysslad för en stund. Det handlar också om att vårda huvudknoppen och allt som rörs sig inuti den. Efter en tid i sitt liv kan många uppleva stress som i sin tur har följder till ohälsa. Så passa bort att ge bort en stresshantering och fånga upp stressen redan innan den hunnit slagit ut. Sedan är det alltid ett bra sätt att få reda på hur man lättast botar stressen genom att lära sig förstå sitt beteendemönster.  Alltid vill kvinnan, modern, lilltjejen eller partnern i ditt liv ha fina och välskötta naglar eller mjukare fötter. Så ge bort en manikyr eller pedikyr för göra de riktigt glada. Manikyr är det bästa sättet att vårda naglar och nagelband och ger dig en fantastisk och lyxig känsla. Ens fötter är den grund som man står på och deras välmående är väsentlig för ens hälsa. Så unna dina fötter eller någon annans fötter en njutningsfull och energigivande fotvårdsbehandling av en professionell fotvårdsspecialist.

Medan andra behöver troligen mjukas upp i ett avslappande bad. Visst låter det skönt med 38 grader varmt vatten som ökar cirkulationen och mjukar upp stela muskler och leder?  Ett kur-aromabad med eteriska oljor piggar upp de flesta en sådan kall och frusen tid vi kommer leva med de närmaste månaderna. Att ge bort denna upplevelse är att unna dig eller någon annan ett terapeutiskt bad där jetstrålar ger dig en skön massage över hela kroppen.

Eller vill du hellre bjuda på den perfekta julklappen i form av en upplevelse till ett par? Kanske behöver du liva upp ditt egna förhållande? Oavsett orsak så vad sägs som att hetta upp vardagens gråa med att förgylla en hel dag under en sexnuskvandring Under upplevelsen kommer du få lära dig allt om Stockholms sexologiska historia.  När senast bjöd du en härlig vän som förväntar sig kalla kårar längs sin ryggrad? En spokvandring är ett starkt bevis att man får förlita sig mer på vänskapen än sitt egna mod. Så följ med på en spökvandring som tar dig med till ruskiga adresser, kusliga källare, mörka bakgator och andra platser, där du inte bör befinna dig efter mörkrets inbrott.

Givetvis går det att lösa in sin upplevelse längre fram och du kan ge bort julklappen på julaftonen men som sedan få suktas fram till den dagen då upplevelsen löses in.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.