Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Riktig begåvning eller vägen till True talent

Ålder, utseende och attityd spelar ingen roll. Det är True Talents tre ledord.

I programmet letar de efter Sveriges bästa röst. Castingturnén har gått land och rike runt för att hitta sångtalanger utöver det vanliga. Artister slipar sina blivande stjärnor och coacher de framåt för att prestera så bra som möjligt. Inför en jury som inte ser dem utan bara hör dem blir de sedan bedömda.  Samma väg kan du välja att gå.

Vare sig det handlar om musik så handlar det alltid om attityd och ens inställning. Inom oss själva får vi ofta för oss att ålder eller ens utseende spelar roll. Men ofta sitter själens återspegling i ens ögon. De är dem flesta filosoferna överens om.

För att utvecklas framåt kan allid en knuff vara bra att ha på vägen.  Låt oss börja att utveckla den vi är genom bara tänka annorlunda. För visst är det så att vissa saker händer gång på gäng även om man så önskar annat. Man känner att man vill skapa nya resultat i sitt liv men vet inte i vilken ände man ska börja. Då är coaching ett bra sätt för dig!

Eftersom det frigör din kapacitet och finner de bästa tankesätten. http://www.upplevelse.com/coaching kan du boka upplevelsen för dig själv eller för en annan person som du vet är beredd att ta klivet mot nya riktningar men har ännu inte funnit sparken i häcken hon/han behöver.

Och skulle du känna att det är sången som är ditt utvecklade sätt. Du känner att du vill köra din grej men behöver bli bättre så du tids nog själv står på en av True Talents scener så boka http://www.upplevelse.com/sangcoaching för en eller två personer.  Så kommer du tids nog komma precis dit du idag drömmer om.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.