Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

The Voice Sverige

I The Voice Sverige handlar det om rösten. Och fyra jurymedlemmar som får höra stämmorna utan att se personen. Utseende har ingen betydelse utan den egnas unika röst är det som ska stå i fokus.  När juryn valt ut sin parhäst tävlar fyra personer mot varandra och en publik avgör vem som blir the Voice Sverige.

Känner du att du vill stå där fast vara lite mer förberedd. Även om det så finns fler chanser att öva in sitt bidrag kanske det även gnager lite på modnerven. Sjunga kan du sedan barnsben. Sett dina idoler live och önskat att du vore en av dem har du redan gått genom. Du har glimten i ögat men nerverna sätter sprätt ibland då du sjunger inför främlingar. Eller kanske flertal personer.  Du vet att du kan men rädslan att misslyckas, inför en sådan kraftfull jury med bl.a. Carola och Ola Salo, är det du allra helst vill slippa.

Så vad sägs då om att pröva aromaterapi? Som gör dig mer avslappnad än någonsin tidigare.  Det förstärker dig själv, din kropp, din självkänsla och du blir precis den stjärna de söker.  Upplevelsen bokar du här http://www.upplevelse.com/aroamterapi och givetvis går det också att boka åt en vän eller ett syskon. Plocka fram talangen inom dig eller se begåvningen hos andra. Givetvis blir du behandlad av en professionell massageterapeut och får uppleva en mjuk massageform.  Under behandlingen får du lyssna på lugn musik och andas in de eteriska oljorna som valts ut av dig själv.

Allt för detta ska bli din stund och ett steg närmare till att bli The Voice Sverige 2011.

‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.