Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Lindra presentångesten

Hur många gånger har vi inte våndats över alla presenter vi måste köpa.

  • Tycker han om det?
  • Kommer hon att använda det?
  • Har de en sån redan?

Födelsedagspresenter. Julklappar. Avtackningspresenter. Förlovningspresenter. Bröllopspresenter. Mors dag. Fars dag. Alla hjärtans dag.

Listan på alla presenter vi måste köpa är lång. Och visst är det svårt? Oftast riktar vi in oss på saker. Prylar. Pryttlar. Krims-krams och tingel-tangel. Och oftast är det just saker vi har gott om. Och inte vill ha mer av. Men får i mängder.

Upplevelsen, däremot, är presenten man aldrig kan tröttna på. Aldrig få nog av. Upplevelsen är den perfekta presenten som passar alla. I alla lägen. Ofta är det enkelt att hitta en upplevelse som passar en viss person. Vi vet ofta vad personen tycker om att göra. Eller åtminstone vad personen i fråga kan tänkas tycka om att göra. Många gånger går vi samman flera stycken när vi ska köpa en upplevelse. Och då är det ju ännu enklare att hitta en upplevelse som passar. Allra enklast är ju såklart om vi har full bytesrätt på upplevelserna. Då kan det ju bara inte bli fel.

Upplevelse.com får du just denna bytesrätt. Du får också lägsta-prisgaranti. Men framför allt får du en mängd upplevelser samlade på ett och samma ställe. Med 134 (fler på gång) olika handplockade, högkvalitativa upplevelser att välja mellan finns något för alla smaker.

Dykning. Massage. FolkraceKlippklättring. Vinprovning. Forsränning. KärleksvandringRidning. Spa. Spökvandring. Poledance. Chokladprovning. Luftballong. Och mycket, mycket mer.

Upplevelsernas buffébord är dukat – varsågoda!

Om dagens gästbloggare:

Hej,

Daniel Färnstrand heter jag. Jag har utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, statskunskap och retorik. Sedan ett antal år tillbaka, frilansar jag som kommunikationskonsult och arbetar med allt från text- och talskrivning till analyser och strategier inom kommunikationsverksamhet.

Inom ramen för mitt företag arbetar jag även som skådespelare och ljudtekniker. Ena dagen rattar jag ljud på ett företagsevent. Nästa dag lägger jag röst på en reklamfilm. Tredje dagen skriver jag ett blogginlägg.

Som du förstår har jag sällan tråkigt på jobbet och känner mig privilegierad som försörjer mig på saker jag tycker är roliga att göra.

‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.