Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Delkroppsmassage

Massage innebär en rytmisk beröring med olika tekniker för att stimulera och påverka muskler, leder, blodkärl, nerver och vävnader. Massagen har även en fysisk och känslomässig påverkan. De fysiska effekterna är ökad cirkulation i blodbanor och lymfsystem. Det löser upp och motverkar muskelknutor. Musklerna blir mjukare och rörligheten förbättras. Minskad spänning och stelhet, massagen effektiviserar transport av slaggprodukter och vätska samt ökar upptagningsförmågan av syre och näringsämnen i vävnaderna, och därmed förbättrar musklernas återhämtningsförmåga.

Den mentala hälsan påverkas även positivt av massage. Förmågan att slappna av ökar och även kroppskännedomen, medvetandet och skillnaden mellan spänning och avslappning ökar. Massage har även en positiv inverkan på sömnbesvär, minne, koncentrationsförmåga, humörsvängningar och andra problem som påverkas negativt av stress.

Kroppsberöringen vid massage frigör välmåendehormonet oxytocin, även kallat kärlekshormonet. En känsla av välmående skapas. Då ökar förmågan att hantera känslor som sorg och bekymmer. Man kan säga att det underlättar förmågan att uttrycka känslor och skapar harmoni mellan kropp och psyke. Självkänslan och egenvärdet ökar då behandlingen undermedvetet tolkas som en belöning.

Med andra ord påverkar massage kropp, själ och psyke på ett positivt sätt och studier visar att människor som regelbundet får massage är friskare. Andra studier har även visat att massage har en helande effekt och faktiskt kan reducera sjukdomar tack vare de hormon som frigörs under massagen.

En härlig delkroppsmassage. Vila och koppla av samt hämta ny kraft och energi.

Upplevelsen:

Du blir väl omhändertagen i en personlig salong i en harmonisk och avkopplande miljö. Varje kund skall gå ifrån oss med frid och ro i sinnet samt en längtan tillbaka. Delkroppsmassagen utförs av en hudterapeut med gedigen erfarenhet.


‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.