Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ny medarbetare

I dag har Upplevelse.com fått en ny medarbetare.

Johan heter jag och ska praktisera här en tid. Jag ska göra allt möjligt, men huvudsakligen ska jag skriva nyhetsbreven och beskrivningar till våra upplevelser samt uppdatera bloggen.

Ett av mina intressen är just att skriva plus att jag är äventyrlig av mig, så detta passar mig.

Eftersom jag lever efter mottot Ta för dig av livet. Det gör ingen annan åt dig. och kompletterar med min starka äventyrslusta har jag ett roligt och händelserikt liv. Detta har resulterat i en rad höjdpunkter såsom att resa runt i Asien sittande i rullstol och skriva en roman.

Med fru och barn räcker inte nu tiden till till långa äventyr, men att slänga sig nerför en slalombacke i Åre i en bil utan motor och den enda livsförsäkring man har är bromsarna, det har jag tid med. Under Äventyr & Spänning finner du adrelinkicken Hillcarting.

Jag som är intresserad av den svenska historien, i synnerhet den stockholmska, och gärna då kryddad med kusliga händelser, tänker gå på Spökvandring. Efter den vandringen kommer jag väl dra mig för att åka in till Stockholm efter mörkrets inbrott.

Så gör som jag: Ignorera den inre rösten som säger ”Du kan inte.”, ”Du vågar inte” eller ”Du är gammal” och släng dig ut och upptäck de nervkittlande upplevelser som livet har att erbjuda.

Här ger vi förslag på vad som kan sätta guldkant just på ditt liv.

Johan Nordansjö

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.