Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Mail från en nöjd kund

Jag fick en underbar födelsedagspresent av min pojkvän, ett presentkort på upplevelse.com. Jag skulle få välja en helt egen upplevelse att utföra och välja från den hemsidan. Jag valde klassisk helkroppsmassage på Östermalmskliniken. Dom var jättetrevliga där och jag frågade dom om jag fick ta några minnesvärda bilder från när jag utför upplevelsen, självklart fick jag det och de var helt engagerade på att hjälpa mig ta bilderna. När jag var där, visste jag från början inte att upplevelsen gällde en helkroppsmassage, så jag blev riktigt överraskad när jag fick reda på att en helkroppsmassage väntar mig. Vart hittar man 55 minuters helkroppsmassage för 545 kr? Vad jag vet så kostar oftast halvkroppsmassage för det priset, så positivt överraskad var vad jag blev.  Det var första gången jag fick helkroppsmassage och jag måste säga att det är en upplevelse alla måste testa. Att jag testade det så här sent är en skandal, det borde jag ha testat tidigare. Kliniken använder sig också av ekologiska produkter som tydligen ska vara väldigt bra för huden. Denna upplevelse är något jag garanterat kommer testa och vilja uppleva fler gånger. Efter att ha befunnit mig där kände jag mig jättelättad i kroppen. Dom masserade min rygg, främre axlar, armar, främre och bakre, ben och lår, jag fick även handmassage och fotmassage.

________________________________________________________________

Vi på upplevelse.com tackar så mycket för mailet vi fick. Alla kunder som mailar till oss och berättar om sin upplevelse får 100 kr i presentkort hos upplevelse.com!

Trevlig sommar!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.