Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Spabehandling

I tider av stress, lågkonjunktur och finanskris är det inte så konstigt att läkarna får mer att göra. Människor bränner ut sig helt av oro och stress och recept på antidepressiva medel skrivs ut till höger och vänster. Ett alternativ som inte bara är mer hälsosamt utan också mer rofyllt och mer effektivt är en spabehandling.

Köp en upplevelsepresent i form av en lyxig och rogivande spabehandling för dig själv eller för den stressade vännen. En lyxig spabehandling ökar välbefinnandet och skänker avkoppling och tar bort stress.

En hälsobringande och rogivande upplevelse. Passa på att köpa detta upplevelsepaket till dig själv eller som present till en vän. Det blir en upplevelse som garanterat kommer uppskattas. En investering för välbefinnande, bättre hälsa mentalt såväl som fysiskt och det ger garanterat upphov till fler besök på spaanläggningar.

Upplevelsen:

Spabehandlingen inleds med en skön och avkopplande halvkroppsmassage som hjälper dig att komma i rätt element. Halvkroppsmassagen frigör lyckohormon och ökar blodcirkulationen. När halvkroppsmassagen sedan är avslutad är det dags för ansiktet att få sin beskärda del. Du eller din vän kommer känna hur blodet rusar i kroppen och ditt ansikte kommer kännas som pånyttfödd. Efter detta kommer du eller din vän känna hur hela kroppen och ansiktet kryper. Massagen ger en känsla av totalt lugn och total avslappning och denna känsla kommer följa med under hela behandlingen.

Ort: Stockholm (östermalm)

Spabehandling

Spabehandling för två

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.