Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Upplevelser i Stockholm

Välkomna in det nya året genom att våga prova och förverkliga en upplevelse du sent kommer att glömma. Vi har valt att föra fram fyra upplevelsepaket som passar in för alla intressen. Upplev en tur över Stockholms stad eller en närgående färd genom stadslivet, upptäck Stockholm från luft eller från fast mark. Kanske en mer fartfyllt eller njutningsfylld upplevelse, blicka då mot våra upplevelsepaket som erbjuder stimulans av era sinnen på förstahand.

Luftballong de Lux

Sväva runt i en ballong över Stockholms stads och var med om en oförglömlig upplevelse, en förtrollande känsla av frihet. Njut av vår vackra huvudstads vyer ur ett överskådligt perspektiv.

Läs mer om luftballong i Stockholm

Segwaytur

Redo för en snabb, smidig, rolig och lättkörd tur? Segway har kallats framtidens transportmedel med sin futuristiska design. Ett upplevelsepaket som lovar en hel sightseeing i vår vackra huvudstad, en kombination av naturliv och storstadsliv.

Läs mer om segway i Stockholm

Supersportbil – Light/Large

Tag chansen att känna adrenalinet rusa genom kroppen medan du trampar gasen i botten med en Lamborghini eller en Ferrrari. Upplev hur kroppen trycks bakåt av G-kraften när du på ett fåtal sekunder går från 0-100 km/h.

Se alla våra motorupplevelser i Stockholm

Chokladprovning

Lär känna chokladens originella, exklusiva och njutningsfulla historia samt dess hälsobringande effekter. Upplev en ny värld av utsökta chokladaromer.

Läs mer om chokladprovning i Stockholm

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!