Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Det är snart jul!

Ja, det kan väl knappast ha undgått någon att det snart är jul. Och än så länge kan vi i stora delar av vårt land beskåda ett vitt, gnistrande täcke som förskönar vårt land.

Eller ja. Vissa tycker förstås mer om snö än vad andra gör. Är du en av dem som vid åsynen av de första singlande snöflingorna grips av en obeskrivlig längtan till pisten eller pulkabacken? Svosch. Snörök. Grilla korv, dricka varm choklad med stelfrusna händer. Försöka skala en minst lika stelfrusen apelsin. Och ändå se en viss tjusning med det hela.

Har du provat på snowkite? En minst sagt annorlunda snöupplevelse, där man på skidor (eller snowboard) färdas nerför backen med hjälp av en "kite". Detta är en upplevelse som snöfantasten verkligen borde testa!

Upplevelse.com kan erbjuda en häftig 2-dagars nybörjarkurs i snowkite, där du får lära dig de tekniska grunderna. Eller så kan du välja att gå en lite kortare, 3-timmars introduktionskurs. I kurserna ingår saker som teori, praktik, vindlära, säkerhetslära och åkteknik.

Låt dig svepas med av vinden, gör "omöjliga" hopp och upplev farten, naturen, den obeskrivliga känslan och glädjeruset... Snacka om en optimal skidsemesterupplevelse!

Kanske är snow kiting en lämplig aktivitet för den annalkande vintersäsongens jullov eller sportlov...?

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.