Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ge bort en lyxig upplevelse i present

Lyxiga presenter eller upplevelser brukar alltid gå hem. Speciellt om personen som får dem inte brukar unna sådant så ofta. Perfekt till en mamma, svärmor, bror, vän eller vem som helst som behöver en extra guldkant på tillvaron. För när det gäller njutning finns det något för alla smaker och plånböcker. Vilken av följande presenter passar din kompis bäst?

massage par

Härlig helkroppsmassage
Upplevelsen inleds med konsultation med massageterapeut och helkroppsmassagen skräddarsys efter behov. Vid en helkroppsmassage masseras rygg, axlar, nacke, fram och baksida ben och armar. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

Mysig massage för 2
Delad glädje är dubbel glädje - kanske kan även du som presentgivare passa på att bli omhändertagen? Här får ni njuta av helkroppsmassage båda två.

Ansiktskur för alla sinnen
Ansiktskuren inleds med en rengöring och peeling där huden rengörs på djupet och förbereds för den kommande ansiktsmasken. Ansiktsmasken återfuktar och fungerar lugnande. Som avslutande vård ges en upplyftande och utslätande ansiktsmassage. Ansiktsmusklerna slappnar av medan huden slätas ut och ger en fräsch hy med nyvunnen energi.

Extra mycket lyx
"Lyxbehandling Special" är en fullständig spabehandling speciellt anpassad för kvinnor. En härlig och lyxig halvdag fylld av välbehag.

För fina fingrar
Händerna är ett viktigaste redskap och  syns mer än man anar. Här går man garanterat hem med snygga och välskötta händer.

Chockerande chokladmassage
I en harmonisk och avkopplande miljö behandlas kroppen med en skön chokladolja som verkligen får alla  sinnen att slappna av. Medan chokladens helande effekt intar kroppen får man njuta av en avslappnande helkroppsmassage.

Personlig parfym
Dofta igenom olika blandningar och skapa sedan en egen unika parfym. Vår doftkonsult vägleder och hjälper till att skapa den optimala parfymen som harmoniserar helt med  önskemål. 15 ml av den unika parfymen får tas med hem.

Till trötta tår
Fötterna är den grund vi står på och deras välmående är väsentligt för hälsan. En härlig pedikyr ger fötterna den omsorg de är värda.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!