Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ullared

Lönehelgen är över och var är det mer passande att spendera sin lönehelg än på Gekås, Ullared. Ett paradis för shop-o-holics, big spenders och folk som bara vill shoppa sig lyckliga. Här är det ju definitivt de materiella sakerna som är i fokus, och jag lovar att inte en enda människa kan gå in i varuhuset utan att komma ut med en kasse full av saker de inte ens visste att de ville ha.

Men vi åkte inte till Ullared för att shoppa egentligen. Vi åkte dit, ett gäng vänner, för att fira min sambos födelsedag och umgås. Vi hyrde tre husvagnar och bodde två nätter i närheten av varuhuset. En perfekt minisemester i sommarens slutskede. Men även om vi mest åkte dit för att umgås och ha en trevlig helg tillsammans så var det ju självklart en trip in till Gekås som gällde. Och kanske inte bara en trip.

Saker i överflöd
Jag förundras över mig själv och min längtan efter att spendera pengar på onödiga saker. Jag önskar att jag inte var så materiell av mig, men det är svårt att ändra på det när samhället hela tiden säger att man ska ha det senaste av allt hela tiden. Varje månad ger jag mig dessutom löftet att inte spendera mina pengar på så onödiga saker, hur tror ni det går? Inte särskilt bra måste jag erkänna..

Så ja, vi köpte ju alldeles för mycket saker, som alltid när man är på Gekås. Men trots att vi shoppade för ungefär halva månadslönen så var det ju ändå själva gemenskapen och umgänget som var det trevliga. Så varför inte bara strunta i och shoppa ihjäl sig och istället bara umgås på valfri ort i trevligt sällskap? Slutsats, det är aldrig shoppandet i sig som är det roliga, det är sällskapet och det faktum att man har vänner och familj att dela det med. Jag ska nog försöka börja följa mina egna råd..

Nästa gång ska jag nog göra något av följande istället, där ”risken” att shoppa för mycket är minimal. Och där jag kan umgås med vänner och bara njuta och ha en riktigt härlig upplevelse.
- Räk- och laxkryssning
- Stockholm från vattnet
- Sälsafari

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!