• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Utöva yoga och meditation på den vackraste och fridfullaste platsen av alla, i Himalayas mäktiga natur. En unik möjlighet att få kombinera vandring i Annapurnamassivet och få praktisera yoga och meditation under professionell ledning. Vandringens längd är 105 km.

  • Upplev Himalayas skönhet
  • Utöva yoga med proffs i vacker natur
  • Möt en fascinerande kultur

Om upplevelsen:

Bland Himalayas ståtliga toppar, fridfulla skogar, varma källor och glaciärsjöar är det lätt att finna sitt inre lugn och komma i full balans. Yoga hjälper dig att balansera kropp, själ och sinne så att du kan hantera stress bättre och varva ner. Magnifika vyer, intressant kultur, omväxlande natur och vänliga människor gör den här vandringen fantastisk i sig själv. Lägg därtill yoga på gröna ängar som reser sig upp till 8000 meters snötäckta berg och avkopplande bad i varma källor så blir det här en drömsemester.

Vi möts i Kathmandu där du får en guidad tur. På dag 3 flyger vi till Pokhara och vandrar därefter 4-5 timmar per dag i nio dagar. Efter två dagar i Pokhara med fri tid åker vi bil tillbaka till Kathmandu där vi dagen efter avslutar resan på dag 18.
I priset ingår logi i dubbelrum på hotell i 4 nätter i Katmandu, alla lokala transporter inkl. flyg till Pokhara, välkomstmiddag, professionell yogainstruktör från Sverige eller Nepal, halvdagstur med guide i Kathmandu med lunch, alla måltider och eftermiddagste, övernattning i lodger under vandring, lån av packsäck, dunjacka och sovsäck, nationalparksavgift, första förband.
I priset ingår ej flyg t/r Sverige till Kathmandu, försäkring, lokal flygplatsskatt, dricks till bärare, visumkostnader.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om

Varaktighet 18 dagar

Orter Nepal