• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Njut av en oförglömlig minisemester tillsammans i en vacker naturnära miljö. Tillbringa två nätter i våra speciella och exklusiva jurtor. I Mongoliet är de runda byggnaderna heliga och här får ni chansen att unna er härlig avkoppling i varandras sällskap.

  • Bo i en magisk rund jurta
  • Upplev en naturnära weekend
  • Basta, bada eller paddla kajak
  • Frukostkorg ingår varje morgon

Om upplevelsen:

Det runda rummet ger en förtrollande känsla, med sitt höga kupoltak där ni från sängen kan se stjärnorna genom takfönstret. Det är ett avkopplande och rofyllt boende, perfekt för att varva ner och ta en paus från vardagen.

Våra jurtor är utrustade civilisationens bekvämligheter, här hittar du en bekväm säng och en mysig kamin som värmer er under er vistelse. Jurtorna är välisolerade, utrustade med fönster och arbetskök samt kyl och kokmöjlighet. Varma duschar finns i uppvärmda hytter i närheten.

Bohuslän: På en vacker ö på den svenska västkusten hittar ni Greenstones. Här kan ni välja mellan fyra olika jurtor, som alla har en köksdel med rinnande varmt och kallt vatten och komposttoalett i anslutning till jurtan. Njut av storslagen natur och en rofylld miljö. Två frukostkorgar, lakan, handduk och badrock ingår. Dessutom har ni tillgång till bastu och pool eller bastu och badtunna.

I Oxelösund ingår fyra timmars kajakhyra, så att ni kan paddla iväg till en öde ö eller något skärgårdsfik på tu man hand. Jurtan ligger 100 meter från en vacker sandstrand, där ni kan ta härliga morgondopp. På plats finns det möjlighet att lägga till bastu och middag.

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj-sept.

Varaktighet 2 nätter.

Orter Oxelösund, Bohuslän