Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Spara 25%

VR-äventyr hos Divr Labs

Orter Stockholm, Solna


Upplev en helt ny värld!

Möt dinosaurier eller lös spännande gåtor i underjorden. Du kommer inte att tro dina ögon när du får du ta del av nästa generations virtuella verklighet och uppleva en värld du inte trodde fanns.

 • Det ultimata VR-äventyret
 • Välj mellan två olika upplevelser
 • Arena på 150 kvm som kompletterar den virtuella världen


Bra att veta

Antal deltagare Detta värdebevis är för en person, men vi rekommenderar att man genomför upplevelsen i grupp på upp till fyra personer.

Ålder Från 7 år

Tillgänglighet Året om. Anläggningen är öppen alla dagar i veckan.

Varaktighet 30 minuters VR-spel (men hela upplevelsen tar cirka 40 minuter).


Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

I vår Virtual Reality-upplevelse är det enbart din fantasi som sätter gränser. Här får du slänga dig in i äventyr som är omöjliga att genomföra i verkligheten. Du behöver inte en enastående fysik eller några speciella färdigheter, utan vårt mål är att skapa ett oförglömligt äventyr för vuxna och barn, och för både vana spelare och för VR-nybörjare.

Vi fokuserar på LBVR (platsbaserad virtuell verklighet), där spelinnehåll och den fysiska omgivningen kompletterar varandra. Du är alltså fri att röra dig på den 150 m² stora arenan, vilket gör att alla sinnen kan fokusera på 4D-elementen.

Du kan genomföra äventyret på egen hand, men vi rekommenderar grupper på upp till fyra personer. Under tiden kan ni samarbeta och kommunicera med varandra genom era headset.

Kom och testa själv hur fin gränsen är mellan fantasi och verklighet.

Välj mellan dessa VR-upplevelser

* The Lost Lab:
Kontakten med Divr Labs gruvanläggning, som ligger någonstans i de underjordiska tunnlarna, har plötsligt brutits. Ingen vet exakt vad som har hänt och därför har en specialenhet av spelare skickats ut för att undersöka. De har fått i uppdrag att hitta laboratoriet som befinner sig i mitten av anläggningen och återställa kontakten så snart som möjligt.

* Meet the Dinosaurs
Vill du ge dig ut på en äventyrsfylld tur på ryggen på en Pteranodon? Följ då med på en resa 80 miljoner år tillbaka i tiden för att träffa dinosaurierna! Här får du lära dig om olika typer av dinosaurier, utforska djungeln och samla in data för att hjälpa till med vetenskaplig forskning.


Viktig information

Ni kan vara upp till fyra spelare som genomför upplevelsen tillsammans. Anläggningen kan även ta emot större grupper.


Det här ingår i ditt postpaket399 kr 299 kr (pris/person)
Spara 25%
st.

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter
25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.