• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Lär er om vin med Måns Zelmerlöw och Fredrik Schelin

Följ med på en inspirerande resa in i vinernas värld med Måns Zelmerlöw och vinexperten Fredrik Schelin som era personliga guider. Här bjuds ni in till en onlinekurs, så att ni kan anordna en trevlig vinprovning hemma.

  • Underhållande och lärorik provning online
  • Prova flera olika viner från Italien och Spanien
  • Perfekt upplevelse för två personer

Om upplevelsen:

Provningen sker online där Fredrik Schelin och Måns Zelmerlöw guidar er via en professionellt inspelad video. Vi börjar med en genomgång där betoning ligger på den dryck som ska provas. Därefter följer en provning där ni lär er provningens grunder. Att skilja på doft, smak och färg – och att sätta ord på det. Du blir guidad genom processen från druva till färdigt vin.

Med den här onlinekursen är du redo att ordna din egen vinprovning hemma. Gå gärna kursen tillsammans med andra och dela upplevelsen. Varför inte samla dina vänner för en gemensam vinprovning hemma? Oavsett tidigare kunskaper finns mycket att lära under denna provning som på ett underhållande sätt ger vinintresset nya dimensioner!

Under vinprovningen smakar ni på tre olika viner som ni inhandlar själva på Systembolaget utifrån en vinlista ni får skickade till er i förväg.

Följande viner måste ni köpa hem:

* Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw Nr 50260. Pris 99 kr
* MZ Raval by Måns Zelmerlöw 2019 Nr 52958. Pris 119 kr
* MZ Barrik by Måns Zelmerlöw 2020 Nr 53393. Pris 299 kr

Tillhörande snacks:

* Marcona mandlar
* Gröna stora oliver
* Bellota skinka
* Peppar salami
* Salami milano
* Parmesan salami med tryffel
* Manchego 2 olika lagringstid
* Parmesan
* Surdegsbröd

Viktig information Till provningen så tänk på att alla provar i likadana glas och då gärna modell vitvinsglas. Ha gärna papper och penna framme så att ni kan notera lite om vinerna ni provar. Undvik att dricka alkohol före provningen.

Antal deltagare Upplevelsen är anpassad för två personer.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet Cirka 60 minuter.

Orter Online, Sverige