• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Så nära du kan komma att flyga på riktigt

Vill du känna hur det känns att flyga som en fågel, men utan att behöva kasta sig ut ur ett flygplan? Nu har du chansen att uppleva den maximala frihetskänslan när du flyger i Sveriges enda vindtunnel utomhus.

  • Flyg i en vindtunnel ute i det fria
  • Flyglektion tillsammans med en professionell flyginstruktör
  • All utrustning och försäkring ingår

Om upplevelsen:

Att sväva som en fågel ute i friska luften, visst låter det som en dröm? Tro det eller ej, men det är faktiskt möjligt – utan att du behöver kasta dig ut ur ett flygplan. Nu öppnar Sveriges enda vindtunnel utomhus, så missa inte chansen att vara först med att uppleva det helt unika pirret att flyga fritt uppe i luften.

Upplevelsen inleds med att en professionellt instruktör går igenom säkerhetsföreskrifterna och ger er en flyglektion. Därefter tar ni plats i den trattformade "vindtunneln" och låter er lyftas upp av de över 200 km/h starka luftströmmarna.

Upplevelsen är helt säker och en instruktör finns med under flygningen, för att hjälpa till att maximera er flygupplevelse. Luftströmmarna anpassas efter varje persons vikt och erfarenhetsgrad, så att flygningen blir så trygg och givande som möjligt.

I paketet ingår all nödvändig utrustning, professionell instruktör, säkerhetsgenomgång, flyglektion, försäkring och såklart själva flygningen.

Upplevelsen genomförs i Kungens Kurva.

Viktig information Bekväma kläder, som inte sitter för löst och gympaskor. Utrustning lånas på plats. Nykterhet är ett krav. Gravida personer, eller personer med rygg och axelproblem ska inte flyga.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person.

Ålder Från 4 år

Tillgänglighet Vår-sommar.

Varaktighet Totalt 30 minuter. Flygtid 2x60 eller 4x60 sekunder beroende på valt paket.