• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

En övernattning utöver det vanliga

Se naturen och dess vilda djur från första parkett under en vistelse på varghotellet. Med ett stort panoramafönster, som reducerar barriären mellan inne och ute, får ni nästan en känsla av att dela rum med vargarna och de andra djuren som bor precis utanför.

  • En helt unik naturupplevelse i det egna rummet
  • Besök alla djuren i den mysiga djurparken
  • Starta dagen med en utsökt frukostbuffé

Om upplevelsen:

Packa väskorna och ställ in siktet mot varghotellet, som bjuder på en naturnära vistelse ni sent kommer att glömma. Genom ett stort panoramafönster i sovrummet kan ni ligga på sängen och på tryggt avstånd betrakta vargarna precis utanför. I upplevelsen ingår en natt för två personer i ett vackert dubbelrum i typisk skandinavisk stil.

Ni får även tillträde till djurparken under både ankomstdagen och dagen för avresan. Passa på att ta en promenad i parken vid gryning, eller under den stjärnklara natthimmeln då många av djuren är väldigt aktiva. När ni vaknar bjuds ni på en utsökt frukostbuffé. Som ytterligare aktivitet välkomnas ni även till rovdjursutställningen.

Här erbjuds tre olika paket. Två vuxna, två vuxna plus ett barn (upp till 15 år) eller två vuxna och två barn (upp till 15 år).

Antal deltagare Upplevelsen är för mellan två och fyra personer, (två vuxna och upp till två barn under 15 år)

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Oktober-april

Varaktighet 2 dagar och 1 natt.

Orter Ljusdal