• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Lär dig dekorera fantastiska tårtor

Det finns få saker som är så förtrollande som en riktigt vacker tårta. Ännu bättre om den också smakar magiskt. Nu har du chansen att lära dig hur du dekorerar tårtor som får dina gäster att häpna och deras smaklökar att jubla.

  • Dekorera en magiskt vacker tårta
  • Lär er tekniken med att använda sugarpaste
  • Välj mellan två olika kurser
  • Fika ingår

Om upplevelsen:

Bli en mästare på att dekorera fantastiska tårtor. Ni väljer mellan två olika kurser.

Bröllopstårtkurs:
Lär dig skapa fantastiska våningstårtor med hjälp av sugarpaste och en mängd olika tekniker för att uppnå fantastiska resultat. I denna kurs lär du dig alla färdigheter tillsammans med många användbara tips som hjälper dig att skapa en två-vånings dummy-tårta.

Kursen håller på i cirka 5 timmar och är indelad i sektioner, som var och en täcker olika stilar. Vi går igenom hur man bygger och arrangerar en bröllopstårta, hur du enkelt kan göra olika kantdekorationer och blommor som lämpar sig för en bröllopstårta. När du är klar, förutom att du kan skapa dina egna våningstårtor, har du också så många fler färdigheter och kunskaper som du kan använda för alla typer av tårtor.

Sugarflowerkurs: I denna kurs har du chansen att lära dig skapa fantastiska sockerblommor med hjälp av flowerpaste och en mängd olika tekniker för att uppnå realistiska resultat. I denna fördjupande lektion lär du dig en mängd olika tekniker och många användbara tips som hjälper dig att skapa dina egna sockerblommor.

Kursen håller på i cirka 7–10 timmar och är indelad i sektioner, som var och en täcker olika stilar. När du är klar, förutom att du kan skapa dina egna sockerblommor, har du också så många fler färdigheter och kunskaper som du kan använda för alla typer av blommor.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 15 år

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet 5-10 timmar beroende på kurs.

Orter Stockholm, Södertälje