Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
 • 8000+ köpta
 • Spara 10%
4.9
504 omdömen

Middag i Mörker

Orter Stockholm

995 kr 896 SEK (pris/person)
Spara 10%
Delbetala från 75 kr/mån

 • Vi handplockar de bästa upplevelserna
 • Lägsta prisgaranti
 • Fler än 800.000 sålda upplevelser
 • Svårt att välja? Köp ett presentkort.

Nattsvart måltid som skärper sinnena

Är du sugen på något nytt till middagen? Låt dina sinnen leka genom att stänga ute synen för en stund! På Svartklubben serveras en välsmakande trerätters meny med akustisk underhållning i världsklass.

🔥 Populär aktivitet – över 800 köpta

🎶 En unik upplevelse för alla dina sinnen

🌌 Avnjut en 3-rätters meny med levande musik – i totalt mörker


Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om (Fredagar & Lördagar). Öppet för bokning på torsdagar.

Varaktighet Ca 3 timmar

Viktig information I paketet ingår en trerätters middag utan dryck. Dryckespaket kan köpas till på plats.


Vad du kommer att göra

Njut av en god middag och stämningsfull konsert i totalt mörker. Innan mörkret faller får du veta allt du behöver känna till om kvällens innehåll. I restaurangens trygga mörker hjälper en värd dig tillrätta. Väl i mörkret känner du snart hur sinnesintrycken skärps och du serveras en utsökt måltid där smak, doft och känsel framträder tydligt. Se fram emot ett kulinariskt äventyr. Är det en oliv eller vindruva du spetsat på gaffeln? Och hur kommunicerar du utan ögonkontakt och kroppsspråk?


Omdömen
4.9

Vad våra kunder säger om oss

Pia Sjökvist, Stockholm

Tack för en extraordinär upplevelse i totalt mörker med god mat och härlig musik! Så trevligt att få dela bord med okända människor att ha en kul och oförglömlig kväll tillsammans med! Ett ställe alla borde besöka!
Kommer mer än gärna igen till er mysiga och trevliga atmosfär, hur det ser ut har vi inte en aning om men en mysig och välkomnande stämning med underbar personal! Tack

Maria Brodin, Stockholm

Var lite skeptisk till att äta i totalt mörker. Men med en trygg arm blev man lotsad till sin plats av Ulf. Där mitt emot oss satt två främmande människor. Som man började språka med,helt utan fördomar, väldigt befriande. Vi hade mycket och prata om och det var väldigt trevligt! Sedan detta med att äta i totalt mörker var inte lätt. Men en upplevelse att prova på och som jag rekommenderar alla att prova. Tack Ulf och Sven för en fantastisk kväll! Och det kan jag säga för oss alla 4 Peter, Jessica, Maria och Lars.

Del Akrawi, Stockholm

Tack Ulf för en underbar kväll och tack för att vi fick höra din resa som visserligen varit full av sorg men du lyckats vända det till något som ger din tillvaro en stark mening. Att uppleva mörkret för ett par timmar borde alla som ser testa tycker jag. All respekt till Ulf Nordquist och Louise!!

Johanna Catubig Melander, Stockholm

Imponerande arrangemang, underhållning och mat ..med fina och inspirerande budskap som grädde på moset. Är verkligen jättenöjd med kvällen som tillbringades tillsammans med en vän, mittemot två trevliga och pratglada främlingar. STORT TACK till alla er!
- Rekommenderar verkligen ett besök!

Melodi Roohi, Stockholm

Nu förstår man hur synen begränsar en. Helt plötsligt var man så öppen att prata med bordsgrannen utan att låta synen och den dömande filtret sätta gränser. En Aha-upplevelse som bjöd på massa skratt, god mat och fantastisk musikupplevelse som väckte tankar och känslor

Elisabeth Engvall, Stockholm

Vilken magisk kväll. Efter 5 minuters (nära nog) panikångest över TOTALT mörker -acceptans och en känsla av trygghet. Fantastisk att äta mat med alla sinnen utom syn och att prata med bordsgrannar utan att först "döma" dem via utseendet. Att lyssna, lukta, smaka och känna fullt ut. Och höra blinda Ulf Nordquist livsberättelse och grymma musik. Ni som kan - UPPLEV!!!

Caroline Ahlroth Pind, Stockholm

Tack för en jättehärlig kväll med god mat, fin musik och trevligt sällskap! Överträffade verkligen allt jag kunnat föreställa mig! Stort tack till Ulf, Sara och Ulrika för ert stöd i mörkret!

Minna Yr Persson, Stockholm

Alltid lika fantastiskt att gå på mat och musik i mörker, igår var vi på den nya måndags showen med Ulf och Sven och oj som jag skrattade!

Lina Broman, Stockholm

Helt fantastiskt! Både maten, musiken, sällskapet och personalen. Allt i totalt mörker, impad över serveringen. Rekommenderas starkt till alla, vilken upplevelse!

David Ringius, Stockholm

Unik upplevelse i hjärtlig miljö, man mår bra och känner sig trygg med Ulf och Sven. Kan definitivt tänka mig att göra om det.

Petra Skoog, Stockholm

För att själv se till att få besöka er så gav jag syster detta i 40-årspresent. Sällskap fick hon inte välja utan det blev jag. Vår kusin Camilla hakade på även hon.
Jag som pluggat till syntolk såg verkligen fram emot att få känna på hur det är att inte använda sig av synen som sinne. Jag tycker att jag vande mig rätt fort faktiskt. Det var en fantastisk kväll med mycket skratt, musik, show och supergod mat. Sven och Ulf, vilka fantastiska röster ni har och vilka knasigt, roliga, rörande, tankeväckande låtar! Stort tack!!

Tina Eklöf, Stockholm

En underbar kväll! Kan inte nog beskrivas med ord utan måste helt enkelt upplevas själv! Rekommenderas verkligen!!! Tack ALLA - samtlig fantastisk personal på Svartklubben och alla underbara arbetskamrater för minnesvärd kväll och upplevelse!!!

Roger Wilhelmsson, Stockholm

Fantastisk mat, perfekt och välkomnande service och trevliga människor att möta.
Sätter verkligen igång både tankar och smaklökar.

Susanna Kjellström, Stockholm

En helt fantastisk och en stor AHA upplevelse, kommer att rekommendera detta till många, Ulf gav mig mycket att tänka på. Tack för en oförglömlig kväll .

Rolle Wilden, Stockholm

Super läckert ställe. Mycket god mat och dricka. Men höjdpunkten var absolut servicen och sättet att ta hand om kunderna. Helt klart VÄRLDSKLASS!!!!

Maj-Britt Svensson, Stockholm

God mat och mycket spännande att inte veta vad man äter eftersom det är totalt nattsvart! Mycket trevlig personal och med sång och musik
Visa alla

Fortfarande osäker?

 • Vi handplockar de bästa upplevelserna
 • Lägsta prisgaranti
 • Fler än 800.000 sålda upplevelser
 • Svårt att välja? Köp ett presentkort.

995 kr 896 SEK (pris/person)
Spara 10%
Delbetala från 75 kr/mån

 • Vi handplockar de bästa upplevelserna
 • Lägsta prisgaranti
 • Fler än 800.000 sålda upplevelser
 • Svårt att välja? Köp ett presentkort.

Toppsäljande upplevelser

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!