• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Härlig sushikväll med vännerna

Finns det något godare och lyxigare än sushi? Njut av en avsmakningsmeny i ert hem utan att behöva laga till den eller ta hand om disken. Kockarna kommer hem till er, och du och vännerna kan luta er tillbaka och njuta av maten.

  • Ni får er privata sushikock + en serveringspersonal för en kväll
  • Alla råvaror och shopping ingår
  • Middag för upp till 8 personer

Om upplevelsen:

Bjud hem vännerna på en härlig och exklusiv sushikväll! Njut av en avsmakningsmeny i ert hem utan att behöva laga till den eller ta hand om disken. Du får testa olika sushi, sashimi och en bit japansk mochiglass till efterrätt. En sushikock kommer hem till dig och lagar en fantastisk middag.

Er privata kock och servitris kommer till er cirka 45 minuter innan middagen ska serveras och har med sig alla råvaror. Kocken tillagar middagen på plats i ditt kök, medan ni äter, med hjälp av din köksutrustning. När det är dags att äta ges ni en presentation av maten som serveras. Det enda ni behöver göra är att duka bordet, för självklart ser personalen till att både diska och plocka undan efter sig.

Viktig information Erbjudandet gäller kunder som bor inom 3 mil från Stockholms Central. Ätpinnar, kockknivar, soja, wasabi & soppa ingår. Dock står kunden själv för små skålar, fat, tallrikar etc.

Antal deltagare Upplevelsen är för upp till åtta personer, beroende på valt paket.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet Cirka 3 timmar.

Orter Stockholm