• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Ge någon en skinande ren bostad

Hemmet har samlat på sig smuts och damm, och det är dags för den årliga vår- eller höststädningen. Förgyll livet för någon du bryr dig om genom att ge bort en fantastisk storstädning, så att de kan lägga sin tid på skojigare saker.

  • Grovrengöring av hela bostaden
  • Ni väljer vad som ska prioriteras genom att kryssa för på checklistan
  • Låt någon fokusera på roligare saker på sin fritid

Om upplevelsen:

Vi vet alla att det måste göras – den årliga storstädningen. För vissa går det med lätthet, medan det för andra krävs en enorm ansträngning. Känner du någon som ofta klagar på att hemmet är smutsigt, men som helt enkelt vill lägga sin dyrbara tid på annat? Då är detta den perfekta presenten.

Upplevelsen räcker vanligtvis för städning av upp till 75 kvm boyta, men detta kan anpassas efter vad som prioriteras eller utesluts på checklistan. Därmed kan upplevelsen räcka till en större bostadsyta. Ni går igenom checklistan med städfirman i samband med bokning, och kommer överens om vad som ska prioriteras.

Viktig information Priset täcker storstädning av bostad på upp till 75 kvm (eller för större ytor om städningen anpassas). Endast ett köp per hushåll. Kundens egna städprodukter används vid städningen. Erbjudandet gäller endast kunder som har rätt till RUT-avdrag. RUT-avdraget kommer att motsvarar priset på upplevelsen.

Antal deltagare Upplevelsen innebär att en person genomför städning i bostaden.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet Upp till 7 timmars städning.

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Huddinge, Örebro, Linköping, Helsingborg, Botkyrka, Jönköping, Norrköping, Lund, Solna, Sollentuna, Gävle, Täby, Växjö, Halmstad, Farsta, Sundsvall, Salem, Falun, Mölndal, Kalmar, Kristianstad, Karlskrona, Landskrona, Nacka, Danderyd, Motala Visa alla 104 orter