Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Människor

Stadsuppdraget

Orter Stockholm, Göteborg


Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där Ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö med spännande och roliga uppdrag på schemat. Det hela leds och organiseras av professionella instruktörer. Indelade i team ska Ni ta er fram på stan med ett fast mål i ert sikte. Inom angiven tid kommer Ni förflytta Er till specifika platser samt genomföra en rad vågade uppdrag och tuffa utmaningar i jakt på segern. Spänning, skratt och teamwork på hög nivå utlovas!


Oavsett vilket av våra uppdrag Ni väljer får Ni här chansen att komma varandra nära under väldigt roliga former. Lagen briefas av våra instruktörer och utrustas med ryggsäckar innehållande kommunikationsradio, kartor och annan utrustning som kan komma till hands under aktiviteten.

City Mission - En extremt viktig väska har stulits från Stadsarkivet. Det är nu ert uppdrag som hemliga agenter att lägga beslag på denna innan spåret svalnar. Det gäller att inom en viss tidsram samla in ledtrådar och utföra diverse uppdrag som i slutänden leder till att väskan återfinns. Ni måste tillsammans klura ut vad ert nästa drag blir och vilken av alla olika vägar som ska väljas samtidigt som ni hela tiden kämpar för att hinna före de andra lagen.

Daredevil - I Daredevil gäller det att under en viss tid tillsammans i laget lyckas utföra så många uppdrag som möjligt i jakten på poäng. Här får ni uppdrag som kanske inte alltid känns helt lätta eller trygga att utföra.

Get set....GO! - Här har vi tagit den klassiska 5-kampen, anpassat & moderniserat den för att passa i 2000-talets stadsmiljö.
Därefter kryddat det hela med spännande uppdrag som utförs mellan stationerna. Här ska ni besöka ett antal bemannade stationer med väntande aktiviteter runtom i centrala stan. Mellan stationerna ska ni för att samla ytterligare poäng, i gruppen utföra utmaningar och spex som ni får via brev eller komradio, allt dokumenteras.


Bra att veta

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om

Varaktighet Ca 2-3 timmar beroende på antal deltagare.


Viktig information

Eventet anpassas efter önskemål och utgångsläge. Möjlighet att ordna middagstillägg.


Presentask

Leverans inom 1-3 arbetsdagar


Digital leverans

Leverans inom 5 minuter

Varför välja oss

  • 3 års giltighetstid och bytesrätt
  • 45 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Över 800 000 sålda upplevelser

Ge bort en minnesvärd upplevelseGruppupplevelse

Aktiviteten är en gruppupplevelse. Ring 08-506 35 100 för att boka.

[@schema_sku]
Februari-REA – Upp till 50% rabatt