• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Perfekt för den lilla äventyraren

Att barn älskar att stimma och stoja har väl ingen förälder undgått. Med mycket överskottsenergi far de gärna runt och leker, och det är alltid kul att kunna ge dem en chans att få utlopp för sina fantasier. Hos Kaatach Lekland öppnas en hel värld av lek och äventyr. Perfekt present för ett litet yrväder.

  • Rekommenderas för barn mellan 4 och 9 år
  • Lärorika och roliga upplevelser
  • Vuxna går in gratis

Om upplevelsen:

Kaatach bjuder på en lekyta på 300 kvadratmeter. Innanför väggarna hittar ni spännande och pedagogiska aktiviteter för barnen. Släpp lös de små bland klätterställningar, rutschkanor, lekstugor, upplevelsestugor och mycket mer. Är vädret fint öppnas även en utomhusdel upp där barnen kan få lov att testa sitt mod i rymdlandet, få fjärilar i magen i minitivolit eller trigga upptäckarådran i tågen. För barnen som drömmer om att få sitta i förarsätet på en bil så finns det även en liten trafikskola som låter dem utforska gatorna med elbil i den lilla staden.

Detta är en helt fantastisk upplevelse, som barnen inte kommer att glömma i första taget. Det är en perfekt chans för dem att springa runt och hitta nya vänner, eller leka med sina syskon. Allt inom säkra begränsningar så att ni kan känna er trygga. Överraska de små med en dag fylld av skratt och lek, de kommer garanterat att se fram emot detta med glittrande ögon.

Viktig information Observera att bytesrätt och giltighetstid är 12 månader på denna produkt.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person.

Ålder Från 4 år

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet Hela dagen.

Leverans Den här upplevelsen levereras via Postpaket inom 1-3 arbetsdagar för 39 kr. Den kan inte levereras via e-post.

Orter Stockholm