Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Angående läget med Covid-19

Vi upplever just nu en speciell tid och vi måste alla göra vårt bästa för att hålla oss själva och våra nära och kära trygga och säkra. Kanske står inte stora födelsedagsfiranden högst upp på listan för tillfället. Detta betyder såklart inte att vi måste låta bli att fira varandra, men vi kanske måste göra det med lite mer distans än vanligt.

Vi på Upplevelse.com följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer här löpande att publicera ny information som kan gälla er som köpt upplevelser hos oss. I nuläget är rekommendationen att undvika sammankomster med fler än 50 deltagare, vilket kan tänkas påverka några få av våra upplevelser.

3 års giltighetstid
Vi erbjuder tre års giltighetstid på alla våra upplevelser och ni har även möjlighet att genomföra byte av upplevelse under hela giltighetstiden. Våra presentboxar kan skickas med post direkt hem till mottagaren eller till dess mejlbox, så att man har möjlighet att uppvakta sina nära och kära utan att behöva träffas fysiskt. Vi erbjuder även hemleverans med Budbee i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Jönköping, Borås och Helsingborg.

Detta gäller för bokade upplevelser
Det är viktigt att alla som känner någon form av sjukdomssymtom håller sig hemma. För dig som av hälsoskäl måste avboka din upplevelse, kontakta i första hand arrangören som då hjälper dig att boka en ny tid längre fram. Vår kundsupport har också möjlighet att hjälpa dig med ombokningar. Ovanstående gäller också om du känner dig tveksam eller orolig för att genomföra en bokad upplevelse.

Om din upplevelse blir inställd på grund av Corona, har du möjlighet att boka in dig vid ett senare tillfälle eller byta din upplevelse mot en annan.

Så når du oss
Kontakta vår kundsupport på support@upplevelse.com eller 08-506 35 100.
Vår kundtjänst har öppet vardagar från 07.00-17.00.

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.

Fira mamma på söndag! 💝 Idag får du 20% rabatt på vårt sortiment. Uppge rabattkod morsdag i kassan. (Gäller ej på presentkort och prissänkta upplevelser).