• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Laga en 5-rättersmiddag tillsammans

Att laga mat ihop är väl kanske något av det mest romantiska man kan göra. Här får du chans att skämma bort din älskling med en mysig matlagningskurs i italiensk anda. Och bäst av allt, efteråt får ni äta upp det tillagat!

  • Mysig matlagningskurs i ett professionellt kök
  • Tillaga en femrätters italiensk middag
  • Små grupper och familjär atmosfär

Om upplevelsen:

Krydda livet med en romantisk matlagningskurs á la Italiana och skäm bort din älskling med en oförglömligt mysig kväll i ett riktigt italienskt kök. Ni delar kök med flera deltagare, där grupperna är väldigt små och atmosfären familjär och romantisk. Parvis lagar ni en femrättersmiddag, från förrätt till efterrätt, som ni sedan avnjuter tillsammans.

Ni inleder kvällen med ett glas iskallt bubbel och i samband med det har det förberetts välkomsttilltugg. Ni går sedan igenom recepten och gör en snabb genomgång på vad och hur ni ska laga maten tillsammans. Ni gör er bekanta med köket och därefter är det bara att sätta igång.

Matlagningen pågår i cirka 2–2,5 timme och när ni är färdiga lägger ni era förkläden åt sidan och sätter er runt det stora matbordet och avnjuter kvällens middag.

Viktig information Ta med eget bubbel. Inga förkunskaper krävs.

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Året om på utvalda datum.

Varaktighet Cirka 2,5 timmars kurs, plus tid för att äta middagen.

Orter Stockholm