• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Sveriges hårdaste provning

Vi öppnar dörrarna till en värld fylld av hårdrock och dryck. Att kombinera just musik med förfriskningar är som bekant populärt, men här får du uppleva det på ett helt nytt sätt. Följ med på en upplyftande musikalisk resa där ni får skåla i takt med riktigt hårda toner.

  • Släck törst och hunger med olika alkoholhaltiga drycker och tilltugg
  • Få en spännande inblick i musikens rockiga historia
  • Stor musikvariation för att passa alla åldrar

Om upplevelsen:

Det är inte svårt att förstå varför detta är en riktig storsäljare. Med provningsledarens enorma kunskap om både musik och dryck i kombination med stor entusiasm, är det lätt att dras med i stämningen. Här får du en släng av både kultur, musik, mat och dryck på ett och samma ställe – det kan inte bli så mycket bättre än så.

Vid varje tillställning välkomnas du med rockmusik och spännande kuriosa om genrens historia. Men vad som följer varierar alltid. Det kan vara allt från Heavy Metal till 70-tal, men vi garanterar att det kommer spelas många låtar du känner till. Vad ni hittar i glasen varierar också, men det bjuds alltid på vin och öl, ibland också cider och sprit. Ni får prova sju eller åtta olika drycker med tillhörande smakbitar.

Så med ett glas i handen, musik som sipprar ut ur högtalarna och goda vänners sällskap, blir detta en kväll som ni garanterat kommer att minnas länge.

Viktig information Undvik att dricka alkohol före provningen.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet Cirka 2 timmar.

Orter Stockholm