Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Spara 25%

Rensa hemmet med japansk succémetod

Orter Online, Sverige


Ta hjälp av en KonMari®-konsult för att få ordning!

Många känner att de drunknar i röran hemma, men vet inte hur de göra för att få ordning på sina saker. Här får ni lära er mer om KonMari®-metoden, som utvecklats av den japanska städgurun Marie Kondo. Med smarta tips och tricks får du hjälp att rensa och organisera i ditt hem, och på så vis skapa mer harmoni i livet.

 • 3 timmars privat genomgång med en certifierad KonMari®-konsult
 • Du får hjälp att sortera, slänga och organisera
 • Första steget mot en mer harmonisk tillvaro

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs online.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet 3 timmar.


Vad du kommer att göra

KonMari®-metoden utvecklades av Marie Kondo, den japanska städgurun som toppar listorna med böcker som ”Konsten att städa” och "Spark Joy", och Netflix-serier med samma namn.

Vi vet alla hur svårt det är att sätta igång och rensa hemma. Det hela kan kännas överväldigande och man vet knappt var man ska börja. Därför är det inte fel att få lite hjälp på traven. Här bjuds du på en privat genomgång tillsammans med en KonMari®-konsult, där ni går igenom dina prylar ett och ett och du frågar dig själv "Ger detta mig glädje?". För att på så vis se vilka saker som du tycker om och vill omge dig med, och vilka saker som bör kastas bort. Detta blir första steget till ditt drömliv med mer glädje, lugn och harmoni.

För att det inte ska bli överväldigande så rensar ni inte rum för rum, utan istället kategori för kategori. Med andra ord så tar ni er inte igenom specifikt ”sovrummet”, utan fokuserar på en kategori åt gången, exempelvis kläder. Städexperten hjälper dig att göra det strukturerat och ta ett steg i taget.

Upplevelsen inleds med en konsultation via zoom, där ni tittar på vad du behöver hjälp med, varför du vill ha hjälp, varför det inte fungerat tidigare och vad drömmen och målbilden är. Sedan bokar ni ett tillfälle för att genomföra själva rensningen. Du får vägledning för vad du ska göra och din städguide är med dig under hela processen. Hon kommer även med förslag på hur du kan organisera eller var du kan skänka, sälja eller slänga det du vill göra dig av med.


Presentask

Leverans inom 1-3 arbetsdagar


Digital leverans

Leverans inom 5 minuter

Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Över 800 000 sålda upplevelser

Ge bort en minnesvärd upplevelse1995 kr 1496 SEK (pris/person)
Spara 25%
Delbetala från 69 kr/mån

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Över 800 000 sålda upplevelser
Mars-REA – Upp till 50% rabatt