Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
4.6
504 omdömen

Puss & Snusk Stadsvandring

Orter Stockholm

Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.


En vandring utöver det vanliga som sätter färg på din väg från Gamla Stan till Riddarholmen. Älskarinnor, sjukdomar och barnbördshus, driftiga kvinnor, flugmöten och bedragna män – det är bara några av de heta inslagen i denna promenad.

  • Stockholms mest spännande historier
  • Se samma stad med helt nya ögon
  • Guidas genom den vackraste stadsdelen

Om upplevelsen:

Livsöden, historia och skvaller som får Gamla Stan att komma till liv. Gamla Stan är ett måste att uppleva i Stockholm, nu tas du tillbaka till en färggrann tid där staden och människorna genomlevt såväl motgångar som medgångar. Turen avslutas på Riddarholmen, denna vackra men obebodda och sällan besökta ö, vars historia ger oss hemligheter om kungligheter, munkar och ”vanligt” folk.


Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 13 år

Tillgänglighet Januari - September

Varaktighet Ca 1,5 timmar


Omdömen
4.6

Vad våra kunder säger om oss

annahjarup,

Vi gick "Puss o snusk"-glidningen som var underhållande o lärorik. Mycket bra guide som var både kunnig och underhållande. Vi passade på att ställa en mängd frågor som hon gärna svarade på.

973erik,

En väldigt intressant guidad tur (Puss och snusk) där man fick lära känna gamla stan från ett annat perspektiv. Alla i familjen gillade turen och tyckte att det var intressant (åldrar i vår familj 20-60).

Pia R,

Kul vandring där guiden Samuel berättade om en annan sida av livet i Gamla stan förr om åren - bordeller, vänsterprassel, könssjukdomar med mera. Både intressant och roligt!
Visa alla

Fortfarande osäker?

  • Vi handplockar de bästa upplevelserna
  • Lägsta prisgaranti
  • Fler än 800.000 sålda upplevelser
  • Svårt att välja? Köp ett presentkort.

Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

Toppsäljande upplevelser

[@schema_sku]
Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!