Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Presenttips

Överraskning till pojkvännen, den unika födelsedagspresenten, en minnesvärd gåva till morsdag eller den oslagbara julklappen. Oavsett vad du är ute efter så kan du lita på att en upplevelse alltid sitter som handen i handsken. Men kanske tryter fantasin emellanåt. För att underlätta jakten på den perfekta upplevelsen har vi samlat några av våra bästa presenttips här.


Presenttips till alla som älskar upplevelser

Satsa på ett säkert kort.

Känner du att det trots allt är svårt att hitta rätt bland alla våra fina presenttips, eller du kanske vet att mottagaren är lite av ett kontrollfreak som gärna helst väljer själv, då vill vi slå ett slag för våra presentkort. Du väljer vilken summa du vill ge bort, från 100 kronor.

För att göra givandet lite extra speciellt, berätta gärna en historia eller skriv ihop ett rim kring varför mottagaren just ska få denna upplevelse. Kanske vill du utmana personen i fråga, eller så vet du att han eller hon bara behöver lite vila och ro. Eller att äntligen få bejaka den där hobbyn som det aldrig finns tid till.

För en sak kan du vara säker på. Bland våra hundratals olika spännande, mysiga, intressanta, lärorika, smakfulla, annorlunda och unika presenttips, så kommer du garanterat att hitta en upplevelse som sitter som handen i handsken.

Lyxig presentbox och blixtsnabb leverans.

Du har väl inte missat att du kan få upplevelsen levererad i vår lyxiga presentbox? Vi erbjuder dessutom expressleverans, så bor du i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås eller Örebro får du hem paketet på en till två dagar. Annars tar det högst tre dagar. Om du är ute i sista minuten kan vi dessutom fixa e-postleverans på endast några sekunder. Bara att skriva ut värdebeviset och lägga i ett fint kuvert.

Oslagbara villkor – Sveriges bästa faktiskt!

Känner du dig ändå osäker på att du valt rätt upplevelse så kan du vara lugn. Vi erbjuder 45 dagars öppet köp och hela tre års bytesrätt. Mottagaren har dessutom tre år på sig att genomföra upplevelsen.

Vi hoppas att du fått några roliga tips på presenter och spännande överraskningar. Och för den lycklige mottagaren av presenten: Nu är det bara att gå ut och uppleva!

20% på utvalda Alla hjärtans dag-presenter
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.