• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Upplev ett riktigt vrålåk!

Önskar du att du fick möjlighet att pressa fartgränserna och få fartmonster som Ferrarri och Lamborghini att kännas långsamma? Då har du hittat rätt i en av världens snabbaste muskelbilar, Dodge Challenger Redeye/Demon.

  • Styr ett vrålåk med över 800 hästkrafter och en toppfart på 340 km/h
  • Upplev maximal fartkänsla när du kör 20 km på allmänna vägar
  • 0 till 100 på 2,7 sekunder
  • En erfaren instruktör åker med och gör upplevelsen trygg och säker

Om upplevelsen:

När du fräser förbi i vår röda Dodge Challenger Srt Hellcat Redeye är det ingen som kan låta bli att höja på ögonbrynen. Under motorn hittar du en 6.2 Liters V8 som producerar närmare 800 Hästkrafter och nästan 1000 Newton meter. Detta är alltså en av de allra mest kraftfulla serieproducerade bilarna i världen. Just detta exemplar har dessutom utrustats med ett widebody kit som gör bilen hela två meter bred. Dessutom har den en Demon-motor under huven.

Upplevelsen inleds med en noggrann genomgång av säkerheten och allt praktiskt man behöver veta för att köra muskelbilen. Sedan är det bara att sätta sig bakom ratten, spänna fast säkerhetsbältet, få klartecken från instruktören i passagerarsätet, och trycka på gasen. Du kör på allmänna vägar och du bestämmer själv hur snabbt du vågar köra.

Dodge Challenger Redeye/Demon finns bara i en begränsad upplaga, och endast en handfull existerar i Sverige. Den har har två olika nycklar; en SVART nyckel som gör att man får ut 500 hästkrafter, och en RÖD nyckel som släpper loss alla 800 hästkrafterna. Det är den röda som man får vrida om här.

Viktig information Nykterhet och körkort är ett krav.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj-oktober

Varaktighet 20 km körning (ca 15-20 min)

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Sundsvall