• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Testa livet som möbeltapetserare för en dag

Prova på hur det känns att designa dina egna möbler – nu har du din chans. Ta med en gammal stol eller en tråkig pall och förvandla den till något helt nytt. Under denna kreativa dag får du lära dig hur en möbeltapetserare arbetar.

  • Skapa något nytt och unikt av dina gamla möbler
  • Lär dig mer om yrket som möbeltapetserare
  • Små grupper ger gott om utrymme för frågor och rådgivning

Om upplevelsen:

Dagen börjar med att ni får en liten introduktion av kursledaren. Då går ni igenom de verktyg som är viktiga inom yrket, samt vilka moment ni kommer att testa på. Sedan är det dags att sätta i gång att vara kreativ med din möbel! Med kursledaren vid din sida får du hjälp att klä om möbeln med ett vackert tyg och ge den ett helt nytt utseende. Det här är en dag där konstnärlighet och arbete med händerna står i fokus.

Ni träffas i en intim grupp av endast tre deltagare. Det gör att du får den hjälp du behöver och kan få svar på alla de frågor som kan komma att dyka upp längs vägen.

Dagen bryts även av med lite god fika. Tyg och material finns på plats, men du kan självklart ta med ett eget favorittyg om du så önskar.

Viktig information Ta med egen möbel, exempelvis pall eller stol, att klä om. Möbeln får ni givetvis ta med er hem sedan.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i grupper av tre.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet En dag.

Orter Stockholm