• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Har du någon gång inspirerats av mat? Ja, naturligtvis, såväl mun som ögon har ju smaklökar. Men att kunna omvandla råvara till mat på tallrik erfordrar mer än bara inspiration. Kunskap och handling är vad som krävs.

  • En helkväll fylld av matlagningspraktik och -teori
  • Liten grupp vilket maximerar din kunskapsupplevelse
  • 3-rättersmiddag

Om upplevelsen

Efter sedvanlig presentation och introduktion delas gruppen in i tre olika lag. 3-rättersmiddagen ska tillagas och varje lag ansvarar för en rätt vardera. Du, som nu med stolthet kan kalla dig kock, går dock inte miste om något som händer i köket. Genom att alla tre lag delar kök, finns möjlighet att mingla med såväl övriga deltagare som våra professionella kockar för att i alla lägen kunna se och lära av vad som pågår.

De matlagningsteman som finns att välja bland är italienskt, fransk husmanskost, fokus på såser, mat och vin i kombination, och laga mat som en proffskock. Matlagningen i sig tar ungefär två timmar men middagens upplägg är sedan helt fritt.

Våra kockar är alla professionella och har många års erfarenhet från välrenommerade restauranger på såväl den internationella som den svenska köksscenen. Utöver deras exceptionella matlagningskunskaper, brinner de för att lära ut allt från baskunskaper till hemligheter från den professionella restaurangvärlden. Som de sociala individer de är, bidrar de till att stämningen i köket alltid är god, och glimten i ögat är ett ständigt närvarande inslag.

Knivarna är vässade, köttet är mört... Nu väntar vi på dig!

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Kvällstid, året om

Varaktighet Ca 4 timmar

Orter Stockholm, Göteborg