• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Njut av en privattur uppe i det blå

Upplev den totala känslan av frihet – och den optimala förnimmelsen av lyx. Bjud med dina närmaste på en privatflygning uppe i det blå. I en timme kan du och fyra vänner njuta av stillheten när ni fridfullt glider över hustak och trädtoppar.

  • Privatflygning för upp till fem personer
  • Upp till 60 minuters flygtid
  • Välj själva var i Västsverige ni vill flyga.

Om upplevelsen:

Unna dig en intim och exklusiv ballongflygning tillsammans med dina nära och kära. Flygningen sker på valfri ort inom Bohuslän, Dalsland, norra Halland och Göteborg med omnejd.

Upplevelsen inleds med att du träffar piloten. Efter en säkerhetsgenomgång hjälper alla till att förbereda ballongen inför flygning. Att flyga luftballong är ett av de säkraste sätten att färdas i luften och ballongen är tillverkad av icke brännbart material. Landningen är mjuk och behaglig, samt att den alltid sker på bästa möjliga plats. Efter landning får ni möjlighet att hjälpa piloten att vika ihop och packa ner ballongen. Upplevelsen avslutas med en ceremoni där alla döps efter landningsplatsen enligt gammal tradition. Efteråt bjuds ni på picknick.

Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 140 cm. Barn under 18 år reser i sällskap med vuxen eller har skriftligt medgivande från målsman. Gravida eller personer med allvarliga hjärtproblem rekommenderas ej att flyga ballong. Vi har inte möjlighet att flyga rullstolsburna personer.

Antal deltagare Upplevelsen är för upp till fem personer.

Ålder Från 12 år

Tillgänglighet Maj-september

Varaktighet Flygtiden är upp till 60 minuter. Kan av säkerhetsskäl behöva begränsas ner till 20–30 minuter beroende på omgivningar, landningsmöjligheter m.m

Orter Göteborg, Varberg, Kungälv, Falkenberg, Kungsbacka, Tanum, Lysekil, Kungshamn, Färgelanda, Brålanda, Orust