Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Spara 25%

Kör Världens snabbaste muskelbil

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Gävle, Sundsvall, Köpenhamn, Oslo, Århus


Provkör världens snabbaste muskelbil

Önskar du att du fick möjlighet att pressa fartgränserna och få fartmonster som Ferrari och Lamborghini att kännas långsamma? Då har du hittat rätt i världens snabbaste muskelbil, Dodge Challenger Redeye/Demon.

 • Styr ett vrålåk med över 800 hästkrafter och en toppfart på 340 km/h
 • Upplev maximal fartkänsla – 0 till 100 på 2,7 sekunder
 • En erfaren instruktör åker med och gör upplevelsen trygg och säker

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj-Oktober

Varaktighet 40 km körning (ca 40-45 min)


Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

När du fräser förbi i vår svarta Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye är det ingen som kan låta bli att höja på ögonbrynen. Under motorn hittar du en 6.2 liters V8 som producerar närmare 800 hästkrafter och nästan 1000 newtonmeter. Detta är alltså en av de allra mest kraftfulla serieproducerade bilarna i världen. Just detta exemplar har dessutom utrustats med ett widebody kit som gör bilen hela två meter bred. Dessutom har den en Demon-motor under huven.

Upplevelsen inleds med en noggrann genomgång av säkerheten och allt praktiskt man behöver veta för att köra världens snabbaste muskelbil. Sedan är det bara att sätta sig bakom ratten, spänna fast säkerhetsbältet, få klartecken från instruktören i passagerarsätet, och köra gasen i botten. Du kör på utvalda slingor och det finns möjlighet att komma upp i höga hastigheter.

Dodge Challenger Redeye/Demon finns bara i en begränsad upplaga, och endast en handfull existerar i Sverige. Den har har två olika nycklar; en SVART nyckel som gör att man får ut 500 hästkrafter, och en RÖD nyckel som släpper loss alla 800 hästkrafterna. Det är den röda som man får vrida om här.

På denna upplevelse kör ni på allmänna vägar. Vill ni istället trycka gasen i botten på ett flygfält, välj Speedtest med Hellcat Redeye.


Viktig information

Nykterhet och körkort är ett krav


Det här ingår i ditt postpaket


5 (8 omdömen)

5

Grymt tryck i bilen10/10 i betyg! Verkligen ett grymt tryck i bilen och riktigt bra väghållning. Köper gärna en upplevelse till 2017!!

5

Fet bil med bra kundbemötande!

5

Oförglömlig upplevelseTack för en oförglömlig upplevelse! Underbar kundtjänst och otroligt trevliga grabbar! Kommer definitivt komma tillbaka och köra igen hos er!

5

Testa detta monsterJag har provkört många bilar med mycket effekt!! Men ja säger bara till alla att ni ska glömma ferrari och lamborghini.

5

Detta var helt klart det sjukaste jag varit med om. TOTAL lycka. Kommer att göra om detta igen och igen. Ett stort tack för denna upplevelse.

5

Denna upplevelse är absolut värt att testa en grym bil och supertrevlig personal rekommenderas till 100

5

Oförglömlig uppplevelseDenna Dodge Hellcat var verkligen något utöver det vanliga när det kommer till sportbilar. Fantastisk service & en oförglömlig uppplevelse!

5

Beroende framkallande helt enkeltÅkte med som passagerare för maximal känsla utan att ha fokus på att köra, kan bara säga helt j...a sjukt.. Professionel förare med superbil kan bara sammanfattas helt jävla sjukt.

Visa alla


från 999 749 kr
Delbetala från 59 kr/mån
Spara 25%
st.

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter
25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.