Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Provkör en McLaren

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Gävle, Sundsvall, Köpenhamn, Oslo, Århus


Ratta en av världens snabbaste bilar

Nu har du chansen att sätta dig bakom ratten på en av världens häftigaste och mest kända bilar. Med Formel 1 i blodet, är detta en supersportbil utan motstycke. 650 hästkrafter och med en toppfart på 333 km/tim – här kommer du att känna dig som en rallyförare på riktigt.

  • Provkör en Formel 1-baserad superbil med 650 hästkrafter
  • 0 till 100 km/h på 3 sekunder och en topphastighet på 333 km/h
  • Upplev en lyxbil i toppklass

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj-oktober

Varaktighet 40 km körning.


Varför välja oss

  • 3 års giltighetstid och bytesrätt
  • 45 dagars öppet köp
  • Kärleksfullt förpackat & personligt
  • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

Ladda för en riktigt exalterande fartupplevelse, som får vem som helst att känna sig som den världsberömda racerföraren Mika Häkkinen. McLaren är en av vår tids mest hypade superbilstillverkare och har nått sin enorma framgångssaga genom Formel-1. McLaren har verkligen Formel-1 i blodet och det kommer du känna när du sätter dig i superbilen som är insvept i exklusivt kolfiber. Bilen är utrustad med en superlätt 3.8 liters dubbelturbo V8, som producerar över 650 hästkrafter och når en toppfart på 333 km/h. Med ett nypris på 3,2 miljoner kronor är det tydligt att detta är en superbil med det lilla extra.

Upplevelsen inleds med en genomgång av bilen tillsammans med en professionell racinginstruktör. Sedan sjunker du ned i det lyxiga sätet och lägger händerna på ratten. Du kommer då snabbt upptäcka att detta inte är någon vanlig bil. Det vrålande ljudet när du trycker ned gaspedalen får den italienska orkestern att kännas tam. Körupplevelsen utförs tillsammans med en erfaren racinginstruktör för att ge er en säker men maximal upplevelse.


Viktig information

Nykterhet och körkort är krav.


Det här ingår i ditt postpaketUtgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

[@schema_sku]
25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.