• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

I denna upplevelse kan du hoppa på och av både buss och båt genom Stockholm eller Göteborg under 24 timmar. Vi stannar vid väl utvalda hållplatser och bryggor där du kan se dig omkring tills det är dags att hoppa på nästa.

  • Upplev Göteborg eller Stockholm med buss och båt
  • Hoppa på och av vid vilka stopp du vill
  • Guidas direkt till olika sevärdheter

Om upplevelsen:

Ta chansen att upptäcka Sveriges storstäder både till land och från vattnet. Under turen passerar man de flesta av Stockholms och Göteborgs sevärdheter. Man guidas till gator och byggnader som är intressanta - både ur ett historiskt och nutida perspektiv. Upplev staden ur ett helt nytt perspektiv och utforska precis i din egen smak och takt under 24 timmar.

Stockholm är en anrik huvudstad med nästan ett helt millenium på nacken. Turerna i Stockholm tar en till historiskt viktiga platser, som Kungliga slottet och Gamla Stan, men också andra hisnande museer som Vasamuseet och vackra platser som Djurgården.

Göteborg kallas ofta för Lilla London, och det är lätt att förstå varför om man tar Göteborgsturen. Man får uppleva vackra platser som Lejontrappan, och strosa och nosa i shoppingområden där det finns en mängd butiker, marknader och restauranger. Vid Feskekôrka finns även möjlighet till bland annat vinprovningar och ostronöppning.

Oavsett om du är turist eller har bott i krokarna hela livet kommer du få ett minne för livet.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Maj - September

Varaktighet Tillgång till båda turerna under 24 timmar.

Orter Stockholm, Göteborg