• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Känn er som detektiver på det ockulta 1920-talet

En filmisk upplevelse om tid och ett märkligt försvinnande år 1928. En stökig kväll i en rökig bar och en kvinna försvinner spårlöst. Hon har inte setts sedan den kvällen, förrän nu. 2021 dyker hon upp på samma bar, med en underlig detalj, hon verkar vara vid samma ålder som när hon försvann. Vad hände egentligen den där kvällen 1928?

  • En unik spelupplevelse
  • Samla vännerna och lös gåtan med hjälp av teamwork, kreativitet och logik
  • Bli hänförda av 1920-talets mystik

Om upplevelsen:

Nu bjuds ni in till ett spännande deckarevenemang i stämningsfull 1920-talsmiljö. Det är nu upp till er att lösa mysteriet med den försvunna kvinnan. Här gäller det att jobba tillsammans, vara innovativa och att ha ett öga för detaljer. Tiden ni har på er är 60 minuter.

Denna upplevelse garanterar rysningar av helt rätt anledningar. En blandning mellan de populära konceptet Escape Room, en interaktiv teaterföreställning och en spelupplevelse á la Cluedo! Här behövs inga förkunskaper, endast ett nyfiket sinne.

Innan upplevelsen får ni en kort genomgång av spelet och efteråt finns möjlighet att ta bilder i en teatralisk 1920-talsmiljö. Välkomna till 1928!

Viktig information Upplevelsen är på engelska (personalen finns till hands vid behov av översättning till svenska). Upplevelsen kan bokas både vardagar och helger.

Antal deltagare Upp till sex deltagare beroende på valt paket.

Ålder Från 15 år

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet 60 minuter plus tid för introduktion.

Orter Stockholm