• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Har du drömt om att åka en helikopter? Nu har du möjlighet att åka en helikoptersightseeing över utvalda vackra städer i Sverige. Det blir en garanterad oförglömlig upplevelse oavsett om du bor där själv eller vill se något helt nytt.

  • 20 minuters guidad tur över Stockholm, Malmö, Västerås eller Helsingborg
  • En certifierad och erfaren pilot
  • Tre till fyra passagerare och alla har fönsterplats!
  • En unik sightseeing med fantastiska utsikter

Om upplevelsen:

Helikopterturen startar redan innan man lämnar flygplatsens luftrum. Först får man uppleva några av helikopterns unika egenskaper, som att hovra (stå still i luften) och att förflyttas i olika riktningar. Därefter är det dags att se spektakulära vyer över staden.

I Stockholm och Göteborg finns det fyra platser i helikoptern (i Göteborg kan man ibland även rymma fem personer) och flygningarna genomförs på bestämda datum och tider.

I Stockholm kan ni välja mellan två turer. En tur över Stockholm som utgår från Bromma flygplats eller en skärgårdstur som utgår ifrån Norrtälje.

Turerna i Helingborg utgår från Höganäs flygplats, och turerna i Malmö utgår ifrån Vellinge.

Viktig information Nykterhet är givetvis ett krav. Ert sällskaps genomsnittsvikt får vara max 90 kg. Ett sällskap på tre personer får väga max 270 kg tillsammans och ett sällskap på två får väga max 180 kg tillsammans, på plats, fullt påklädda. I Malmö och Helsingborg sker flygningarna året om på utvalda datum.

Antal deltagare Upplevelsen är för upp till 3 personer i alla orter förutom i Stockholm och Göteborg, där 4 personer får plats.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Stockholm och Västerås: Året om. Malmö & Helsingborg: Vår-höst på utvalda datum.

Varaktighet Ca 30 minuter, varav 20 minuter flygtid.

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg, Östersund