Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Gryningsritt i Stockholm City

Orter Stockholm


Ta plats i sadeln och följ med på en ridtur i centrala Stockholm när staden är som allra vackrast, i gryningen. Njut av morgonsolen och ljudet av hästhovar medan vi tar oss fram på de tomma gatorna.

  • Se Stockholm Stad från sadeln
  • Ridning tillsammans med erfarna ledare och trafikvana hästar
  • Mysig morgonfika ingår

Om upplevelsen:

Att rida i stadsmiljö är något alldeles extra och en utmärkt upplevelse för dig som önskar en lite mer jordnära stadsupplevelse. Vi rider Vallhallavägen upp förbi Stureplan och travar längs ett bilfritt Kungsgatan, hör hovarnas eko mellan husen, korsar sedan Hötorget och fortsätter genom Kungsträdgården, runt Gamla stan till Riddarholmen. Vi rider sedan upp på Storkyrkobrinken upp i Gamla stan, passerar slottet och rider slottsbacken ner. På väg hemåt rider vi förbi Grand hotell Nybroviken och Strandvägen där det sägs att dom vackraste lägenheterna i världen finns. Därefter tittar vi på alla vackra byggnader i Diplomatstaden och korsar Gärdet tillbaka.

På gryningsritten måste du vara ridvan (minst ett par års regelbunden ridning i vuxen ålder) och behärska skritt, trav och galopp utan problem. Dessutom måste du på egen hand kunna göra iordning hästen inför turen. Medtag oömma kläder, hjälm kan lånas. Om inte kriterierna uppfylls så har guiden rätt att avboka dig på plats av säkerhetsskäl.


Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj - September

Varaktighet Ca 3 timmar


Varför välja oss

  • 3 års giltighetstid och bytesrätt
  • 45 dagars öppet köp
  • Kärleksfullt förpackat & personligt
  • Digital leverans inom 5 minuter

Viktig information

Du måste ha ridvana (minst ett års regelbunden ridning i vuxen ålder) och behärska skritt, trav och galopp. Dessutom måste du på egen hand kunna göra iordning hästen inför turen. Medtag oömma kläder, hjälm kan lånas.


Det här ingår i ditt postpaket


4.8 (9 omdömen)

5

Såå roligt .. suuperväder... fantastiska ridvägar/ miljö trygga säkra och väldigt fina hästar..återkommer mer än gärna

5

Härlig upplevelseMycket välordnat och härlig upplevelse som jag verkligen kan rekommendera.

5

FantastisktFantastisk gryningsritt. Trevligt bemötande, fina hästar och välordnat stall.

5

Fina och trygga hästarTack för en supertrevlig gryningsritt genom Stockholm. Fina hästar som gav begreppet trafiksäker än ny innebörd!

5

Mycket trevlig gryningritt i stan. Hästarna var mycket trafiksäkra och snälla så man kunde verkligen njuta av upplevelsen och utsikten. Emma i stallet tog väl hand om oss

5

Oförglömlig gryningsrittTack gulliga proffsiga Carina för att du gav oss en fantastisk oförglömlig gryningsritt i solsken på otroligt coola hästar.

4

Fantastiskt bra sätt att uppleva Stockholm på!

5

Härligt gryningsritt!!

5

En fantastisk morgonritt på fina Blanca!

Visa alla


Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

[@schema_sku]
25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.