• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Frossa i Sveriges bästa glass!

Gillar du glass? Då kommer du att älska denna ljuvliga provning! Här får du smaka på 13 olika högkvalitativa glassar från svenska producenter. De flesta är dessutom ekologiska och småskaligt producerade. Kan det bli bättre?

  • Smaka på 13 olika sorters glassar
  • Provsmakningen sker "i blindo" – se om du kan gissa smaken
  • Enbart glass från svenska producenter

Om upplevelsen:

Välkommen till en härlig glassprovning i mysiga lokaler. Här får ni testa glass från olika svenska producenter. Alla sorter är av hög kvalitet och de flesta dessutom ekologiska och småskaligt producerade. Sortimentet ändras hela tiden, så man har alltid chansen att upptäcka en ny favoritglass!

På provningen testar ni 13 olika glassar. Oftast är uppdelningen 7 gräddglassar, 3 sorbeter och 3 veganska glassar. Ni får också höra om de olika producenterna och produktionen, samt vad som särskiljer de olika tillverkarna. Glassorterna provas en i taget "i blindo, så att gästerna får gissa vilken smak de äter. En mycket rolig och uppskattad lek, där man måste tänka till!

Glassarna serveras i vackert porslin, för att värna om naturen. Provningen avslutas med att man bjuds på två skopor av sin favoritglass, som serveras tillsammans med ekologiskt kaffe eller te.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs oftast tillsammans med andra i grupp

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet En timme.

Orter Stockholm