• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Frigör ditt inre genom vin, musik och måleri

Konsten är porten in till själen. På denna workshop får ni verkligen leka med färg och form, samtidigt som ni använder er av sång, dans, meditation – och vin – för att hitta en inre sprudlande lekfullhet. Konstnären guidar er genom processen där färgerna får flöda över en stor duk och ni tillsammans skapar ert gemensamma konstverk.

  • Spännande konstworkshop som öppnar själens portar
  • Låt vinet flöda, tillsammans med sången, musiken, dansen och målandet
  • Hem tar du ett färdigt konstverk som du har skapat själv

Om upplevelsen:

Denna workshop är baserad på idén att vi alla dansade, sjöng och lekte när vi var små barn. Men i takt med att vi åldras, glömmer vi ofta bort denna inneboende lekfullhet. Här får ni med konstens hjälp återuppleva barndomens sprudlande glädje. Vinet har en central del i detta kreativa flöde.

Kvällen inleds med att ni får sippa på ett exklusivt vin. Sedan kommer konstnären Ludmila Christeseva att guida er genom den konstnärliga processen. Ni spiller färger och vin över en stor duk, där ni tillsammans skapar ett stort konstverk. Ni använder er av sång, dans, lek och meditation för att verkligen nå in i ert innersta väsen och sedan spegla detta i ert konstnärliga uttryck. Sedan får självklart ta med er ert verk hem.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året runt på utvalda datum

Varaktighet 1,5 timme.

Orter Stockholm