Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Fox in a Box – Escape Room

Orter Stockholm, Malmö


Du och dina vänner blir instängda i ett rum, och för att ta er ut måste ni slå era kloka huvuden ihop. Ni har 60 minuter på er – sedan är det för sent.

 • Välj mellan olika spännande rum
 • List, mod och snabbhet står emellan er och friheten
 • Perfekta äventyret tillsammans med vännerna, familjen eller kollegorna
 • En Game Master är med under hela upplevelsen

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för 2-6 personer beroende på valt paket.

Ålder Från 14 år

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet 60 min


Vad du kommer att göra

Samla en grupp kluriga individer och låt er bli inlåsta i en av våra häftiga escape rooms. Här får ni verkligen sätta intelligensen och stresståligheten på prov, för att ha en chans att åter ta er ut till friheten. För att förstärka upplevelsen har ni under hela timmen med er en Game Master, som utmanar er och får er att tänka till.

Välj ett av dessa rum:

Zombie Lab Stockholm och Malmö
Ett dödligt virus förvandlar människor till blodtörstiga zombies. Viruset kan spridas av ett enda bett. Merparten av världens befolkning är infekterad och mänskligheten är på väg att utplånas. Ni är en grupp forskare som skickades till Ryssland för att hitta ett botemedel. Ni har bara 60 minuter på er att rädda er själva och hela världen innan zombies slår in dörren till laboratoriet och äter er levande!

Bunker Stockholm och Malmö
I tidigt 80-tal, i Kalla Krigets höjdpunkt, har en kärnvapensekvens påbörjats av misstag. Hela världens slut är nära. Ni är en grupp agenter utsända för att ta reda på vem som påbörjat sekvensen, och försöka stoppa avfyrningen - till varje pris. Ni är vårat sista hopp, och om ni misslyckas är världen dömd till undergång.

Livstid Stockholm
Ni är dömda till livstid i ett max-säkerhetsfängelse. Eran enda chans till frihet är att rymma, och när ett plötsligt upplopp bryter ut visar sig det perfekta tillfället.

Teslas Mystery Stockholm
Tesla dog 1943 i det berömda New Yorker Hotel, i rum 3327. Efter hans död har ni fått ett brev från Nikola Tesla själv. I brevet ber han er att komma till hans rum, hitta hans sista uppfinning och dela med er av den till mänskligheten innan FBI får tag i den. När ni anländer till rummet är FBI redan på väg...ni har 60 minuter på er innan de kommer och arresterar er.

Mastermind Stockholm
Ni är anlitade för ett jobb - en högprofilerad bankstöt. Ni måste desarmera alla säkerhetssystem och ta er in i valvet utan att bli upptäckta!

Rekommenderad ålder är från 14 år, men yngre barn kan följa med i vuxens sällskap.


Presentask

Leverans inom 1-3 arbetsdagar


Digital leverans

Leverans inom 5 minuter

Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Över 800 000 sålda upplevelser

Ge bort en minnesvärd upplevelsefrån 800 kr
Delbetala från 67 kr/mån

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Över 800 000 sålda upplevelser
Februari-REA – Upp till 50% rabatt