• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Fly iväg på en mysig weekend med familjen

Ta en välbehövlig paus från det stressiga vardagslivet och tillbringa lite kvalitetstid med dina närmaste. I vårt familjepaket på hotell erbjuds nöjen för alla åldrar. Medan barnen klättrar på klätterväggen eller leker i poolen, kan mamma och pappa slappna av med vällagad mat och lyxiga drinkar. Här kan ni skämma bort er själva och få en helt underbar tid tillsammans.

  • En lyxig semester för hela familjen
  • Aktiviteter och nöjen för både stora och små
  • Goda måltider under hela vistelsen ingår

Om upplevelsen:

Överraska familjen med en kort semester som bjuder på mycket! Under en vistelse med en eller två nätter kan ni njuta av en underbar hotellmiljö som bjuder på mängder av aktiviteter för alla önskemål. Ta ett dopp i poolen, låt barnen leka i lekrummet, kör ett pass på gymmet, eller njut av härligt bastubad – detta familjepaket håller semestern fullspäckad om ni så önskar. Annars kan ni också bara luta er tillbaka och njuta av de bufféer som serveras under dagarna.

Paketet inkluderar en eller två nätter för två vuxna och två barn upp till 12 år, men det finns såklart alltid plats för fler och äldre barn mot en extra kostnad.

Viktig information Paketet gäller hela året förutom vecka 29 och jul- och nyårsafton.

Antal deltagare Upplevelsen är för två vuxna och två barn under 12 år. Fler och äldre barn är välkomna mot en extra kostnad.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet En eller två nätter beroende på paket.

Orter Båstad