Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Produktbild för Surfa med eFoil (1/1)
Spara 30%

Surfa med eFoil

Orter Stockholm, Gotland, Smögen


Sväva fram över vattenytan

Testa den senaste trenden inom vattensport. Med en elektrisk foilbräda får ni möjligheten att surfa ovanför vattenytan nästintill ljudlöst med fart, elegans och total glädje, utan krav på varken vågor eller vind. Samtidigt upplever ni hav och skärgård på bästa sätt. Passar både den surfvana och nybörjaren.

 • Två personer delar på 60 min surfing
 • Våtdräkt, flytväst och bräda lånas på plats
 • Instruktör finns till hands

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer som delar på brädan i en timme. En person kan också välja att utnyttja hela timmen själv.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet I Stockholm och Gotland: maj-oktober. Smögen: juni-september

Varaktighet 90 minuter, varav 60 minuters surf.


Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

Nu får ni möjlighet att uppleva havsmiljön på bästa sätt och samtidigt ta del av känslan att flyga på vattnet med det senaste inom vattensporten, så kallad eFoil. Den elektriska foilbrädan låter er surfa ovanför vattenytan nästan ljudlöst med fart, elegans och glädje, utan att det krävs varken vågor eller vind. Upplevelsen är anpassad för alla, oavsett om du är van med vattensport och brädåkning eller om det är första gången, och kan köras antingen själv eller tillsammans med en vän. För alla är detta en upplevelse som definitivt blir ett minne för livet.

[@video]

Med ett handhållet gasreglage styr du själv hastigheten, så att du successivt kan utvecklas i din egen takt. Toppfart på cirka 20 knop, vilket motsvarar drygt 40km/h. Upplevelsen pågår i 90 min, varav cirka 60 min i vattnet efter en grundläggande genomgång av praktiska tips och säkerhet.

I Smögen ges åskådare möjligheten att följa upplevelsen från närliggande bergsklippa eller brygga. Gratis parkeringsmöjligheter finns och möjlighet till säker förvaring av värdesaker.

I Stockholm genomförs upplevelsen i Drevviken i Älta. På Gotland beror det lite på väder och vind, men ofta utgår turerna från Tofta Strand.


Viktig information

Ta med badkläder och handduk. Vid dåligt väder kan upplevelsen behöva ställas in med kort varsel. Ombokning erbjuds då.2500 kr 1750 kr (för 2 personer)
Delbetala från 81 kr/mån
Spara 30%
st.

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter
Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.