• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Sväva fram över vattenytan

Testa den senaste trenden inom vattensport. Med en elektrisk foilbräda får ni möjligheten att surfa ovanför vattenytan nästintill ljudlöst med fart, elegans och total glädje, utan krav på varken vågor eller vind. Samtidigt upplever ni vackra Smögen på bästa sätt. Passar både den surfvana och nybörjaren.

  • Två personer delar på 60 min surfing
  • Våtdräkt, flytväst och bräda lånas på plats
  • Instruktör finns till hands

Om upplevelsen:

Nu får ni möjlighet att uppleva Smögen på bästa sätt och samtidigt ta del av känslan att flyga på vattnet med det senaste inom vattensporten, så kallad eFoil. Den elektriska foilbrädan låter er surfa ovanför vattenytan nästan ljudlöst med fart, elegans och glädje, utan att det krävs varken vågor eller vind. Upplevelsen är anpassad för alla, oavsett om du är van med vattensport och brädåkning eller om det är första gången, och kan köras antingen själv eller tillsammans med en vän. För alla är detta en upplevelse som definitivt blir ett minne för livet.

Med ett handhållet gasreglage styr du själv hastigheten, så att du successivt kan utvecklas i din egen takt. Toppfart på cirka 20 knop, vilket motsvarar drygt 40km/h. Upplevelsen pågår i 90 min, varav cirka 60 min i vattnet efter en grundläggande genomgång av praktiska tips och säkerhet.

Åskådare ges möjligheten att följa upplevelsen från närliggande bergsklippa eller brygga. Gratis parkeringsmöjligheter finns och möjlighet till säker förvaring av värdesaker.

Viktig information Ta med badkläder och handduk. Vid dåligt väder kan upplevelsen behöva ställas in med kort varsel. Ombokning erbjuds då.

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer som delar på brädan i en timme. En person kan också välja att utnyttja hela timmen själv.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet juni-september

Varaktighet 90 minuter, varav 60 minuters surf.

Orter Smögen