• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Denna Driving Challenge är en perfekt förening av nöje och nytta. Du börjar upplevelsen med att lära dig bemästra olika körtekniker och avslutar den med att testa dina nya kunskaper i en racingmodifierad bil som låter dig ta ut svängarna rejält.

  • Värdefull teori och praktik i ett roligt upplägg
  • Bli en riktig proffsförare som klarar undanmanövrar och kurvor
  • Ratta en riktig åktur i en racingmodifierad bil

Om upplevelsen:

Under upplevelsen lär du dig köra säkert och verkligen behärska bromsteknik, kurvtagning och spårval i en modern personbil med marknadens viktigaste tekniska system. Erfarna instruktörer tar dig genom denna roliga och lärorika dag som börjar med att gå igenom den viktigaste teori du behöver känna till kring bilens tekniska system, trafiksäkerhet, broms, kurvteknik och säkerhetsregler.

I bilarna visar instruktörerna alla funktioner, rätt körställning och säkerhetsutrustning innan du sätter dig bakom ratten. En av höjdpunkterna är det klassiska älgtestet, ett undanmanöverprov som ofta används till att testa bilar. Du får upp till 90 minuter körning under upplevelsen.

Vi avslutar dagen med att sätta oss i en riktig racingmodifierad bil som du verkligen kan ta ut svängarna med. Efter två testvarv där du hunnit sätta tekniken får du mäta dig mot de övriga deltagarna innan det är dags för fika. Är du bäst bilförare vid dagens slut?

Vintertid kan du genomföra upplevelsen i Åre på isbana.

Viktig information Körkort och nykterhet är ett krav.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. En anhörig får tas med som åskådare.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Stockholm: Året om. Åre: Vintertid

Varaktighet Ca 2,5 timmar

Orter Stockholm, Åre