Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tävla inför Mors dag – vinn en lådcykel!

Nu har du chans att vinna en lådcykel! Vi lottar ut en Cargobike Classic Electric Hydraulic, värde ca 28 995 kr. Tävlingen pågår från och med den 15 maj (kl 08.00) tills den 29 maj (kl 23.59).

För att delta i tävlingen behöver du handla för minst 499 kr vid ett tillfälle och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Om du redan prenumererar på vårt nyhetsbrev så behöver du inte markera detta på nytt. I kassan klickar du i att du vill delta i tävlingen.

Börja handla nu på en gång – klicka här för att se våra upplevelser till Mors dag.

Villkor: Kort efter tävlingsperioden avslutats lottar vi ut en vinnare och kontaktar vederbörande via mejl. Har vi inte fått en återkoppling inom 7 dagar, så går vinsten vidare till nästa person. Beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter. Upplevelse.com förbehåller sig rätten att publicera vinnarens förnamn och ort. Leverans sker efter överenskommelse med vinnaren under sommaren 2022.

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.